Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenMavita verloskundigen barendrecht

Mavita verloskundigen Barendrecht

Mavita verloskundigen Barendrecht

, 16 June 2020 18:42Laatste update op: 19 June 2020 18:23

Een unieke periode in jullie leven is aangebroken. Jullie hebben een kinderwens of hebben recent ontdekt dat jullie een kindje verwachten. Het is een periode waarin heel veel op je afkomt en dan is het prettig als je een aanspreekpunt heb waar je met je vragen, twijfels, enthousiasme en wensen terecht kunt. Wij willen jullie deze persoonlijke en professionele begeleiding graag bieden, zodat jullie zo goed mogelijk voorbereid zijn op de periode die jullie wacht.

Onze verloskundigepraktijk

Mavita is een kleinschalige praktijk, wij werken in een hecht team van drie verloskundigen. Linda Stewart is eigenaar van de praktijk en wordt ondersteun door Jo-An Hoogendijk en Tamara Rietveld. De praktijk bevindt zich aan Windsingel 164B. Wij werken nauw samen met (bekkenbodem)fysiotherapeuten en huisartsen. Bij ons kun je terecht voor continue zorg rondom je zwangerschap, bevalling en kraambed. Alle echo’s die gedurende de zwangerschap gemaakt moeten worden, worden bij ons op de praktijk gemaakt (denk hierbij aan de termijnecho, twintigwekenecho en zo nodig groeiecho’s). Wanneer gewenst kunnen jullie ook bij ons terecht voor pretecho’s (geslachtsecho of 3D/4D echo). Het afnemen van bloed doen wij ook zelf in de praktijk, tenzij jullie kiezen om de NIPT-test uit te laten voeren, dan gebeurt dit bij een bloedafnamelocatie in de omgeving.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze begeleiding wordt gekenmerkt door persoonlijke zorg en dit merken jullie aan de manier waarop wij in onze praktijk werken. We nemen uitgebreid de tijd voor jullie tijdens de intake en de controles, daarnaast kun je ons altijd laagdrempelig telefonisch bereiken. Doordat wij met drie verloskundigen werken, kunnen wij in de zwangerschap een vertrouwensrelatie met jullie opbouwen wat een positief effect heeft op de begeleiding tijdens de bevalling en het contact in de kraamperiode.

Kijk voor meer informatie eens op onze website: https://www.mavita.nl/

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard