1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Liv Verloskundigen

  Gepubliceerd op: 6-14-2017Bewerkt op: 2-28-2021
  Liv Verloskundigen Gepubliceerd op: 6-14-2017Bewerkt op: 2-28-2021
  Geschreven door: Liv Verloskundigen
  Ons motto is "Iedere zwangerschap en bevalling is uniek, ieder mens is uniek, iedere pasgeboren baby is uniek, wij bieden cliëntgerichte verloskundige begeleiding met een persoonlijk karakter." Wij zijn er voor jullie, belangrijk vinden wij dat jullie een mooie tijd tegemoet gaan.Heb je specifieke wensen bespreek ze dan graag met één van ons.

  Liv verloskundigen is een professionele verloskundigenpraktijk die verloskundige zorg levert in Maassluis, Vlaardingen en Maasland.

  Wie zijn wij?

  LIV verloskundigen is een praktijk met 3 vaste verloskundigen en twee waarnemend verloskundigen. Ons team bestaat uit: Iris Lensveld, Jolanda Kastelein, Sanne Somers, Femke van Winden en Francis Keijzer. Je hebt de keuze ons allemaal te leren kennen zodat je geen vreemd gezicht van ons bij je bevalling treft, óf 2 vaste verloskundigen bij de reguliere controles te ontmoeten en zo meer een vertrouwensband op te bouwen. Kies je voor 2 vaste verloskundigen, dan kan het wel zo zijn dat je een van de andere verloskundigen bij een spoedgeval of je bevalling treft. Ook dan zullen wij de tijd nemen om een vertrouwensband op te bouwen. Naast ons team aan verloskundigen worden wij ondersteund door 2 assistentes die op werkdagen van 09.00-12.30 en van 13.00-16.00 (m.u.v. woensdag dan van 09.00-13.00) bereikbaar zijn voor aanmeldingen en vragen.

  Visie

  Onze visie is dat iedere zwangerschap, iedere bevalling, iedere ouder en iedere baby uniek is. Wij vinden cliëntgerichte verloskundige begeleiding dan ook heel belangrijk. Of je nu komt voor een zwangerschapswens, een zwangerschap of anticonceptie. Een zwangerschap is een unieke beleving, een life-event. Wij willen jullie hierbij in jullie kracht zetten. Dit doen wij door de tijd te nemen voor persoonlijke vragen, wensen en behoeften en hier een persoonlijk zorgpad voor te maken.

  Wat kun je van ons verwachten

  We nemen de tijd tijdens de zwangerschapscontroles om jullie goed te leren kennen en jullie ons ook. Onderzoek toont namelijk dat dit een positief effect heeft op hoe vrouwen de zwangerschap en bevalling ingaan en daarmee ook een positief effect heeft op het verloop en de ervaring van de zwangerschap en bevalling. Wij vinden het belangrijk dat jullie ons laagdrempelig kunnen bereiken. Je mag ons altijd bellen of mailen met vragen. Vragen die kunnen wachten mogen via de mail, kan je vraag niet wachten tot een volgende werkdag dan kun je ons beter bellen. Zijn we op de vaste telefoon niet bereikbaar bel dan gerust de dienstdoende verloskundige op onze spoedlijn.

  Samenwerkingen

  Als verloskundigenpraktijk werken wij nauw samen met verschillende ziekenhuizen. Dit houd in dat wij maandelijks overleg hebben met de gynaecologen welk zorgpad het meest passend is bij jullie situatie. Hierbij proberen we jullie wensen en behoeftes ten aanzien van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode zorgvuldig af te stemmen. De ziekenhuizen waar wij veel mee samenwerken zijn het Franciscus Vlietland (Schiedam), het Reinier de Graaf Gasthuis (Delft) en het Franciscus Gasthuis (Rotterdam).

  We werken ook nauw samen met andere partners in de geboortezorg. Op de praktijk in Vlaardingen zit een cesartherapeut voor bekken en rugklachten en MEA coaching. Bij MEA coaching kan je terecht voor (persoonlijke) coaching. Daarnaast geeft MEA coaching individuele en gezamenlijke trainingen ter voorbereiding op de bevalling.

  Bij Naviva Kraamzorg hebben wij ons eigen team met kraamverzorgenden. Hierdoor zijn onze lijnen kort en is onze samenwerking optimaal. We kennen elkaars werkwijze en kunnen zo optimale zorg in het kraambed bieden. Naast Naviva werken wij samen met andere kraamzorgaanbieders.

  Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard