1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kraamzorg Het Groene Kruis

  Gepubliceerd op: 3-3-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  Kraamzorg Het Groene Kruis Gepubliceerd op: 3-3-2021Bewerkt op: 2-7-2106
  Geschreven door: Kraamzorg Het Groene Kruis
  Kraamzorg Het Groene Kruis is werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe.

  Als je net bent bevallen, gaat er een wereld voor je open. Deze periode is een emotionele rollercoaster met veel nieuwe ervaringen, gebroken nachten en hectiek. Daarom vinden wij het belangrijk dat je kunt bouwen en vertrouwen op een kraamverzorgende die bij je/jullie past! Word jij binnenkort moeder? Kraamzorg het Groene Kruis heeft altijd iemand beschikbaar in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

  Wat doet een kraamverzorgster?

  In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, is een kraamverzorgster niet pas de eerste week aanwezig. Kraamzorg begint al bij de geboorte. Wat doet mijn kraamverzorgende tijdens de bevalling? De kraamverzorgende assisteert de verloskundige of huisarts bij de bevalling. Ze kan je onder andere helpen met houdingen en ademhaling: waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Ze is er dus vanaf de eerste dagen om je te begeleiden en te adviseren over hoe je jouw baby – of baby’s natuurlijk – zelfstandig kunt verzorgen en je dagelijkse bezigheden weer oppakt. Maar genieten van je kindje, lekker tot rust komen en een beetje verwend worden is volgens ons minstens zo belangrijk.

  Wij verlenen assistentie bij de bevalling in het WZA in Assen, UMCG in Groningen, Martini Ziekenhuis in Groningen, Scheper in Emmen, OZG in Scheemda en Nij Snellinghe in Drachten.

  Inschrijven

  Mogen wij jou begeleiden voor, tijdens en na jouw bevalling? Met ons speciale programma weten wij altijd een goede match te vinden tussen jou en een van onze kraamverzorgsters. Meld je nu aan en je krijgt ook nog eens een prachtig cadeau voor jou en je baby.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard