1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Klein & Puur Verloskunde

  Gepubliceerd op: 2-14-2019Bewerkt op: 9-18-2022
  Klein & Puur Verloskunde Gepubliceerd op: 2-14-2019Bewerkt op: 9-18-2022
  Geschreven door: Klein & Puur Verloskunde
  Klein & Puur Verloskunde is een verloskundigenpraktijk in het Westland. De verloskundigenpraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Actief & Gezond Westland in De Lier.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn werkzaam met twee vaste verloskundigen: Mellanie Noordam en Liza van Antwerpen. Je zult dus altijd een van ons treffen tijdens de zwangerschapscontroles, de bevalling of het kraambed. In geval van ziekte of vakantie zal er een derde verloskundige worden ingeschakeld om dit op te vangen. Hier zullen wij je tijdig van de op de hoogte brengen. Myrthe Bos zal bij ons werkzaam zijn tot en met april 2020 waarna vanaf april 2020 Yvette Zwinkels na haar zwangerschapsverlof ons voor een langere periode komt versterken.

  Visie

  Bij Klein & Puur Verloskunde staat jezelf kunnen en mogen zijn voorop. Een zwangere moet zich vertrouwd voelen in de wetenschap dat zij op onze expertise kan bouwen. Wij als verloskundigen van Klein & Puur zijn flexibel, vernieuwend en oprecht. Er wordt geluisterd naar de wensen van de zwangere en haar partner. Klein & Puur streeft ernaar dat de zwangere weet dat haar gezondheid en die van de baby bovenaan staan. Door middel van tijd en persoonlijke aandacht werken wij aan deze doelen.

  Deze doelen willen wij bereiken door tijd te nemen voor de zwangere, waarbij er voldoende aandacht is voor de medische controles en het sociale aspect. Bij Klein & Puur bieden wij zorg van kinderwens tot nazorg. Als verloskundigen informeren wij de zwangeren actief om de zwangere te voorzien in haar informatiebehoefte. In de verloskundige zorg die wij verlenen bewaken wij de fysiologie, het pure proces van zwangerschap tot geboorte. Wij werken in een klein team. Door zorg te bieden in een klein team wordt continuïteit van zorg gewaarborgd.

  Nauwe samenwerking

  Klein & Puur Verloskunde is een verloskundigenpraktijk in het Westland. De verloskundigenpraktijk is gevestigd in Gezondheidscentrum Actief & Gezond Westland in De Lier. Een multidisciplinair gezondheidscentrum, wat betekent dat er verschillende zorgverleners onder één dak werken. Het voordeel hiervan is dat er korte lijnen lopen tussen de zorgverleners en doorverwijzingen en afspraken gemakkelijk te regelen zijn.

  Wij werken samen met het Reinier de Graaf Gasthuis, te Delft. Dit is het ziekenhuis dat het meest centraal- en dichtstbijgelegen is voor de regio de Lier. Deze samenwerking betekent dat wij, indien de zwangere ervoor kiest om in het ziekenhuis te bevallen, bevallingen in het Reinier de Graaf Gasthuis begeleiden. Daarnaast is dit het ziekenhuis waar wij naar doorverwijzen in geval van spoed. Naast de samenwerking met het ziekenhuis alleen, zijn wij aangesloten bij het Verloskundig Samenwerkingsverband ‘Reinier’. Dit houdt in dat wij met alle verloskundigenpraktijken, kraamzorgbureaus, gynaecologen en kinderartsen in de regio samenwerken. Wij volgen bijvoorbeeld gezamenlijke trainingen en werken volgens dezelfde protocollen.

  De meeste echo’s maken wij zelf op de praktijk. Voor de twintigwekenecho verwijzen wij je door naar echocentrum de Look. Dit prenatale centrum is gespecialiseerd in het maken van echo’s. Je krijgt van ons dan altijd een verwijzing mee.

  Meld je hieronder direct aan of neem ook een kijkje op onze website www.kleinenpuurverloskunde.nl waar we ons graag voorstellen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard