1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Femme Verloskundig centrum

  Gepubliceerd op: 2-3-2020Bewerkt op: 3-9-2024
  Femme Verloskundig Centrum Gepubliceerd op: 2-3-2020Bewerkt op: 3-9-2024
  Geschreven door: Femme Verloskundig Centrum
  Femme Verloskundig Centrum begeleidt je stap voor stap.

  Een mooie en spannende tijd breekt aan waarin wij je heel graag willen begeleiden. Ons verloskundig centrum is een klein centrum waarin 2 vaste verloskundigen en 2 waarneemsters werken met veel persoonlijke begeleiding en aandacht voor onze zwangeren en partners. Doordat we geen assistent hebben krijg je altijd direct de verloskundige aan de telefoon en zijn we daardoor goed bereikbaar.

  Marja van den Heuvel- van Loon

  Ons centrum is niet zo groot waardoor je de mensen goed leert kennen, tijd voor ze hebt en een goede band op kan bouwen. Dat vind ik heel belangrijk!

  Sanne Jentjens

  Het is erg fijn om in zo’n knusse en gezellige praktijk te werken met fijne collega’s. De persoonlijke benadering en begeleiding staat hier voorop en zo leer je de cliënt en partner ook heel snel goed kennen. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste wat mijn baan extra leuk maakt! Jullie zullen me dan ook tegen komen tijdens de echo’s in de praktijk.

  Cheryl van Neerven

  Het begeleiden van een zwangere en haar partner in deze bijzondere periode vind ik een geweldige ervaring! Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. Dit is echt een aanvulling op mijn werk. Hoe bijzonder is het als je voor de eerste keer aan aanstaande ouders hun kindje kunt laten zien!

  Lois Barten

  Mijn hart ligt bij het opbouwen van een persoonlijke band met onze cliënten, iets wat hier in onze praktijk, dankzij de kleinere populatie, extra bijzonder is. Ik hecht veel waarde aan persoonlijke zorg en neem graag de tijd voor onze cliënten.

  Bekijk onze website voor meer informatie.

  Contactgegevens

  Femme Verloskundig Centrum
  Burg van der Weidenlaan 13b
  5741 AR Beek en Donk
  0492-462233
  info@femmeverloskundigcentrum.nl
  www.femmeverloskundigcentrum.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard