1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Femme Verloskunde & Echografie

  Gepubliceerd op: 11-6-2017Bewerkt op: 1-13-2023
  FEMME Verloskunde & Echografie Gepubliceerd op: 11-6-2017Bewerkt op: 1-13-2023
  Geschreven door: FEMME Verloskunde & Echografie
  De periode van zwanger zijn, bevallen en kraamtijd maak je slechts één of enkele keren in je leven mee. Daarom is het belangrijk dat je er met een goed gevoel op terug kunt kijken. Wij hopen daar een belangrijke rol in te kunnen spelen. Wij zullen er dus, voor zover de situatie dat toelaat, altijd naar streven om iedereen in zijn en haar waarde te laten en aan ieders wensen te voldoen. Een gevoel van warmte, vertrouwen en wederzijds respect vinden wij hierbij erg belangrijk. Femme verloskundigen Den Haag is een enthousiast team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistenten.

  Onze verloskundigenpraktijk

  De praktijk is opgericht in 1998 in het hart van Den Haag. Door de passie voor het vak verloskunde, de begeleiding rondom zwangerschap en geboorte is de praktijk ontstaan. Onze praktijk vind je aan de Boekhorststraat 107G, daar vinden de echo-onderzoeken plaats. Sinds 2010 zit onze praktijk deels inpandig in het HMC+Westeinde te Den Haag, waar wij samen met de gynaecoloog de zorg voor onze zwangeren begeleiden. Ook in het Haga ziekenhuis te Den Haag hebben we een fijne samenwerking.

  Vanuit onze praktijk kunnen we je alles bieden: zwangerschapsbegeleiding, voorlichtingsbijeenkomsten, begeleiding bij je bevalling en kraamzorg.

  Team verloskundigenpraktijk

  Femme verloskunde & echografie Den Haag is een enthousiast team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistenten. We hebben allemaal veel plezier in ons werk en stralen dat uit. Je komt ons tegen tijdens het spreekuur, bij de echo's, tijdens de dienst voor bevallingen of visitedienst.

  Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard