Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenFemme praktijk voor verloskunde

Femme Praktijk voor Verloskunde

Femme, praktijk voor verloskunde

, 6 november 2017 14:23Laatste update op: 21 september 2020 14:50

De periode van zwanger zijn, bevallen en kraamtijd maak je slechts één of enkele keren in je leven mee. Daarom is het belangrijk dat je er met een goed gevoel op terug kunt kijken. Wij hopen daar een belangrijke rol in te kunnen spelen. Wij zullen er dus, voor zover de situatie dat toelaat, altijd naar streven om iedereen in zijn en haar waarde te laten en aan ieders wensen te voldoen. Een gevoel van warmte, vertrouwen en wederzijds respect vinden wij hierbij erg belangrijk. Femme verloskundigen Den Haag is een enthousiast team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistenten.

Onze verloskundigenpraktijk

De praktijk is opgericht in 1998 in het hart van Den Haag. Door de passie voor het vak verloskunde, de begeleiding rondom zwangerschap en geboorte is de praktijk ontstaan. Sinds 2010 zit onze praktijk inpandig in het HMC+Westeinde te Den Haag, waar wij samen met de gynaecoloog de zorg voor onze zwangeren begeleiden. Vanuit onze praktijk kunnen we je alles bieden: zwangerschapsbegeleiding, voorlichtingsbijeenkomsten, bevallingslocatie en kraamzorg.

Team verloskundigenpraktijk

Femme verloskundigen Den Haag is een enthousiast team van verloskundigen, echoscopisten en praktijkassistenten. We hebben allemaal veel plezier in ons werk en stralen dat uit. Je komt ons tegen tijdens het spreekuur, bij de echo's, tijdens de dienst voor bevallingen of visitedienst.

Neem ook een kijkje op onze website.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard