Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Zwangeren portaalAangesloten praktijkenBevalt beter verloskundigenpraktijk lekkerkerk

Bevalt Beter Verloskundigenpraktijk Lekkerkerk

Bevalt Beter Verloskundigenpraktijk

, 17 May 2017 15:36Laatste update op: 21 September 2020 15:03

Je bent zwanger of wil dat graag worden dus ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk waar je je prettig en geborgen voelt, waar je op kunt vertrouwen in deze belangrijke periode. Bevalt Beter is die praktijk, want behalve dat wij je graag willen begeleiden met de grootst mogelijke zorg staat bij ons persoonlijke aandacht, kwaliteit, ervaring en deskundigheid voorop. Kortom, Bevalt Beter is een professioneel verloskundigenteam met persoonlijke aandacht en begeleiding waar je op kunt vertrouwen; bij ons Beval je Beter!

Onze verloskundigenpraktijk

Wij werken in de plaatsen Bergambacht, Ammerstol, Stolwijk, Berkenwoude en Lekkerkerk. Woon je niet in één van deze plaatsen en wil je toch bij ons voor je zwangerschapscontrole komen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Team verloskundigenpraktijk

De verloskundigen Marjolijn van Kasteel, Danielle Meerveld en Ilse Rijkaart begeleiden je persoonlijk en staan dag en nacht voor je klaar.

Wat kun je van ons verwachten?

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn de kernwaarden van Bevalt Beter, dus behalve dat wij natuurlijk voldoen aan alle basiseisen als verloskundigen vinden wij het belangrijk om relevante nieuwe kennis en ervaringen toe te passen in onze praktijk. Wij zijn zeer actief in het verbeteren van onze zorgverlening en ook in het verbeteren van inhoudelijke processen en protocollen. Dit doen wij bijvoorbeeld door onze actieve bijdrage aan regionale werkgroepen en door het volgen van bij- en nascholingen. Marjolijn is op dit moment werkzaam in het opstellen van de protocollen bij "In Zwang" de samenwerking tussen verloskundigen en gynaecologen van het Groene Hart Ziekenhuis. Daniëlle is bestuurslid van de organisatie "In Zwang"

Neem ook een kijkje op onze website waar we ons graag voorstellen.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard