1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskussen: hoe kan het jou helpen?

  Gepubliceerd op: 9-13-2020Bewerkt op: 12-6-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-13-2020Bewerkt op: 12-6-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Een zwangerschapskussen is voor veel zwangere vrouwen onmisbaar, vooral in de latere weken van de zwangerschap. Zo’n kussen kan ontzettend helpen om fijnere nachten te hebben en beter te slapen. Hoe helpt een zwangerschapskussen en wat kun je er allemaal mee?

  Wat is een zwangerschapskussen?

  Voordat je zwanger werd leek zo’n banaan vormig zwangerschapskussen je misschien een groot raadsel. Maar nu je zelf zwanger bent, wordt het steeds logischer om er eentje te gaan gebruiken. Veel zwangere vrouwen ervaren rugpijn, bandenpijn, rusteloze benen en kunnen het zich maar moeilijk comfortabel maken in bed. Een zwangerschapskussen helpt hierbij!

  Een zwangerschapskussen is een kussen in de vorm van een banaan, een soort van langwerpige ‘’slurf’’. Je kunt hem tussen je benen leggen, onder je buik, en onder je hoofd. Zo wordt je buik veel beter ondersteund en zal je minder last krijgen van je bekken.

  Zwangerschapskussen én voedingskussen

  Een zwangerschapskussen is niet alleen ideaal tijdens de zwangerschap, ook erna komt hij nog goed van pas! Zo kun je het kussen heel goed gebruiken tijdens het voeden van je kindje, bij zowel fles- als borstvoeding. En heb je wel eens gehoord van een hoes voor je zwangerschapskussen? Hiermee maak je van je voedingskussen een heerlijk zacht babynestje! Niet alleen hartstikke fijn, maar ook nog eens een hele duurzame oplossing.

  Zwangerschapskussen kopen

  Zwangerschapskussens vind je in alle soorten en maten, van allerlei merken, met allerlei kleuren, prints en in verschillende prijsklassen. Je kunt ze vaak aanschaffen met een afneembare hoes, zodat je de hoes gemakkelijk kunt wassen. Ook kan de vulling verschillen: piepschuim, microparels, polyester of traagschuim vulling. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dit zwangerschapskussen is een uitstekend exemplaar! Hoge kwaliteit, gevuld met microparels die hun volume niet verliezen (hierdoor behoudt je zwangerschapskussen altijd zijn volume en hoef je niet na te vullen) en met verschillende voedingskussenhoezen van biologisch materiaal.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard