Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Deze informatie is geverifieerd door onze deskundige: Yolande Avé - stijlcoach & personal shopper

ZwangerZwangerschapskledingWat trek je aan derde trimester

Wat trek je aan? Het derde trimester.

ZP® - Magazine

, 7 december 2017 16:34Laatste update op: 19 november 2020 21:33

Week 28 t/m 40: Op naar formaatje walvis.

Het derde trimester

Als je eenmaal de 30 weken voorbij bent gaat het rap. Je wordt steeds dikker, voller, zwaarder… en zo voel je je ook. Hoe sleep je jezelf stijl-technisch nog de laatste weken door?

Hou vol…
Whoa. De aftakeling zet langzaam in. Je wordt echt groot en als het tegenzit vragen mensen of het geen tweeling is…gaaf. Not.
Je blijft flink groeien op alle fronten. Het mooie van zwangerschapskleding is dat het aardig met je meegroeit! Dus je kunt je hervonden stijl nog een tijd handhaven. En dan kom je tegen het einde op een punt dat niks echt lekker meer zit en dat je alles overboord gooit om je in hemelsnaam een beetje comfortabel te voelen.

En dat mag.

…and don’t give a ***

Want you are growing a person. En je hebt toch (bijna) verlof. Heb maling aan de blikken op straat en in de supermarkt.

Trek die fijne legging aan. Een wijd shirt. Het vest van je vriend. Laat je sokken voor wat ze zijn en draag alleen nog maar slippers of voorgestrikte gympies, want je kan er dus niet. Pak die grote zonnebril. Helemaal prima. Want er zit een Heel Groot Schoppend Kind in je buik en de rest doet er gewoon even niet meer toe.

Confession!

Ik droeg in de laatste weken gewoon een pyjamabroek. Van de Hennes. Naar buiten. Want dat mag als je heel erg ontzettend mega-zwanger bent.

Nog meer inspiratie nodig?

Google bump street style of bump + Kate Middleton/Gwen Stefani/Miranda Kerr/Nicole Richie/Natasha Goldenberg/een ander favoriet stijlicoon die ooit zwanger was of ga los op Pinterest!

En houd je vast… daar komt namelijk óók nog je eerste jaar als moeder aan, stijl-technisch gezien ook niet het meest makkelijke jaar. Gelukkig kan ik je daar ook bij helpen!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard