1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Zwangerschapskleding tips: Het derde trimester.

  ZP® - Magazine

  , 7 december 2017 16:34Laatste update op: 16 november 2022 09:30
  In samenwerking met: bellyfashion

  Week 28 t/m 40: Op naar formaatje walvis.

  Het derde trimester

  Als je eenmaal de 30 weken voorbij bent gaat het snel. Je wordt steeds boller, voller, zwaarder… je gaat wat meer waggelen en kunt vaak niet meer op hakken lopen. Hoe sleep je jezelf stijl-technisch nog de laatste weken door?

  Hou vol…
  Je blijft flink groeien op alle fronten. Het mooie van zwangerschapskleding is dat het goed met je meegroeit! Dus je kunt je hervonden stijl nog een tijd handhaven.

  Voedingskleding

  Kom je nog wat kleding te kort en wil je na de bevalling borstvoeding gaan geven, denk dan ook aan voedingskleding. Koop dan vast shirts met een voedingsopening, dan kun je deze na de bevalling door dragen. En als je heel graag jurkjes draagt, koop dan fijne voedingsjurkjes.

  Ondersteuning

  Je buik wordt steeds zwaarder en kan de laatste 10 weken soms wel wat ondersteuning gebruiken. Gelukkig zijn er fijne licht ondersteunende slips en ondersteunende buikbanden te koop die wat verlichting kunnen brengen als je veel moet staan of lopen.

  Comfy!

  De laatste paar weken van de zwangerschap zitten jeans vaak niet lekker meer. Je woont dan in jurkjes, rokken en zachte comfortabele broeken. Zorg dus dat je er daar genoeg van in huis hebt. Ook na de bevalling met een gevoelige onderkant is dat heel fijn.

  Dit artikel is geschreven in samenwerking met bellyfashion

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard