1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskleding modetrends

  Gepubliceerd op: 21 november 2019 18:02Bewerkt op: 18 september 2023 10:51
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 21 november 2019 18:02Bewerkt op: 18 september 2023 10:51
  Geschreven door: ZP® - MagazineAdvertentie partner: bellyfashion

  Modetrends voor zwangerschapskleding

  1. Herfsttinten

  Groen zie je heel veel dit najaar. Van flessengroen tot mosgroen en olijf, je komt het allemaal tegen. Groen is makkelijk te combineren, zowel op zwart, grijs als op een jeans. Naast groen zijn ook andere herfstkleuren een must in je kledingkast dit seizoen. Denk hierbij aan donkerrood, okergeel, bruin, roest, en mosterdgeel. Met deze kleuren loop je er gegarandeerd fashionable bij in najaar/winter! Er zijn heel veel leuke merken met een uitgebreide zwangerschapscollectie.

  1. Dierenprints

  Ze zijn er nog steeds, maar dan weer net een beetje anders. Als je even niet meer weet hoe je je outfit leuk moet maken als je zwanger bent, dan kun je dat gemakkelijk doen met dierenprints. Slangenprint, luipaardprint of juist zebra, in de zwangerschapscollecties van dit najaar zijn talloze gave dierenprints te vinden!

  1. Grafische printjes

  Niet alleen dierenprints vind je in het modebeeld ook diverse grafische printjes kom je veel tegen. Van zigzag tot grafische bladprintjes, je ziet het allemaal.

  1. Mouwen

  Mouwen met een pofaccent, vleermuismouwen of wijde mouwen. Bij veel truien en shirts ligt dit seizoen het accent op de mouwen. Het geeft net die vrouwelijke touch aan die jurk of trui.

  1. Flared broeken

  Skinny begint langzaam uit het modebeeld te verdwijnen. De flared broek begint dit seizoen echt zijn opmars te maken bij een groter publiek. Als je zwanger bent is een rekbare broek o zo fijn. Laten er nu heel veel verschillende zwangerschaps flared broeken te koop zijn die super comfortabel zijn!

  _Dit artikel is geschreven in samenwerking met bellyfashion_

  Tip: Gezellig shoppen & gratis fotoshoot!

  Op zaterdag 7 oktober is in de winkel in Zoetermeer weer het Bellyfashion Event. Je shopt hier de leukste outfits voor je zwangerschap. Je krijgt een gratis fotoshoot van je buik en 50% korting op een echo als je dat wilt. Kom je ook? Lees hier meer: www.bellyfashion.nl/event

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard