1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Daniëlle Boss-Krijnen - blogster op zwangerenportaal.nl

  Gepubliceerd op: 2-10-2020Bewerkt op: 2-21-2020
  Blogkanaal van Daniëlle Boss-Krijnen Gepubliceerd op: 2-10-2020Bewerkt op: 2-21-2020
  Geschreven door: Blogkanaal van Daniëlle Boss-Krijnen
  Hoi! Ik ben Daniëlle - 34 - getrouwd met Erik - 38 - poes Lissy - 4 - en we wonen in Nieuw-Vennep. We verwachten ons eerste kindje. Op dit moment 26 weken zwanger. We zijn heel dankbaar en blij dat we een kleine krijgen en we zijn ontzettend benieuwd naar ons nieuwe gezinsleven. Ik sport drie keer in de week, ik houd van zingen, lezen, schrijven, gezelligheid, kletsen en extra tijd voor mezelf. En soms, ehm soms(?) moet je helemaal met rust laten (check hormonen!)

  Ik hoop je mee te kunnen nemen in mijn dagelijks leven en herkenning en inspiratie te kunnen bieden aan jullie in dit mooie avontuur. Je maakt een hoop veranderingen mee als vrouw, zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel en soms kan je je daarin alleen voelen. Ik wil jullie het gevoel geven dat we hier samen in staan en vind ik dat je veel van elkaar kan leren. Zo ben ik ook benieuwd hoe jullie ervaringen. Samen is het veel gezelliger toch? En zullen we dan ook beloven aardig voor elkaar te blijven ;)

  Verder ben ik spontaan, gevoelig, creatief. Sinds kort houd ik écht van opruimen, zijn alle spullen voor de babykamer in huis, heb ik voor het eerst in mijn broek geplast na een niesbui (oeps!), denken we zowel een jongens- als meisjesnaam te hebben (ja, het is een verrassing). Aan het geschop en de draaiingen denkt meniggeen zowel een jongens als meisje. Daarnaast ben ik erg gepassioneerd over de babykamer, die bijna klaar is (of tenminste, dat komt op Erik aan), zit Lissy niet meer graag op schoot maar ernaast en blijft ze dicht in de buurt (zo lief).

  Ik zou het leuk vinden als je me volgt in de blogs! Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.

  Daniëlle Boss-Krijnen (1985)

  Beroep: in de WW. Maar plannen om opnieuw als kindercoach, hopelijk samen met iemand, een praktijk op te zetten waar gevoelige kinderen en hun ouders terecht kunnen voor vragen, coaching, workshops, gewoon hun ‘ei’ kwijt kunnen. Voorheen: HRM. En heel veel andere dingen…

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard