1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  category-image

  Zwangerenblogs & vlogs

  Terug

  Zwangerenblogs & vlogs

  Geschreven door: ZP® - Magazine
  ZP® - MagazineGeschreven door: ZP® - Magazine
  Lees en kijk mee met de belevenissen en ervaringen van een aantal zwangeren (en kersverse moeders) in de zwangerenblogs en vlogs!

  Blogs

  Irene

  In geur en kleur beschrijft Irene over gebeurtenissen en ervaringen tijdens haar zwangerschap, vaak hilarisch, soms wat zwaarder op de hand. Met haar levendige verhalen neemt ze je helemaal mee.
  Je vindt haar blogs hier.

  Shireen

  Shireen blogt wekelijks over wat zij meemaakt tijdens haar zwangerschap. Ze schrijft over de dagelijkse gebeurtenissen en gevoelens die daarbij komen kijken. Benieuwd?
  Klik dan hier.

  Maartje

  In haar blogs neemt Maartje je graag mee in mijn wereld, waar lachen, mopperen op de wereld en heel veel liefde voor het leven samenkomen.
  Je vindt Maartje's wereld hier.

  Maricken

  Verrast en superhappy is Maricken met haar zwangerschap. Deze optimistische verpleegkundige neemt je helemaal mee in haar zwangerschapsbelevenissen.
  Je leest haar verhalen hier.

  Vlogs

  Bo

  Bo vertelt wekelijks over haar belevenissen tijdens haar zwangerschap en als nieuwbakken moeder. Op zeer innemende manier neemt ze je mee in de ups en downs die ze tegenkomt.
  Je vindt haar vlogs hier.

  Sanne

  Sanne geeft je wekelijks een inkijkje in haar leven als zwangere van haar tweede kindje! Van informatieve tips en tricks tot uitjes en geluksmomenten, jij bent erbij.
  Je beleeft het hier.

  En jij?

  Zou jij het leuk vinden om voor zwangerenportaal te bloggen of te vloggen? Laat ons dat dan weten door een berichtje te sturen naar info@zwangerenportaal.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard