1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwanger! Wat een geluk... en dat kun je delen!

  Gepubliceerd op: 9-18-2020Bewerkt op: 2-15-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-18-2020Bewerkt op: 2-15-2022
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: Moeders voor Moeders
  Yes, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Je deelt het grote nieuws misschien niet meteen met iedereen. Maar vertel het alsjeblieft wel aan Moeders voor Moeders! Nu denk je vast ‘Waarom dan’? Nou, dat leggen we je graag uit!

  Jij kan andere wensouders helpen

  Tegenwoordig kampt één op de zes stellen in Nederland met vruchtbaarheidsproblemen. Een vruchtbaarheidsbehandeling kan voor deze wensouders de kans op een zwangerschap aanzienlijk verhogen. Tijdens zo’n vruchtbaarheidsbehandeling maken artsen onder andere gebruik van medicijnen die het hCG-hormoon bevatten. In de eerste 4 maanden van je zwangerschap bevat jouw urine in ruime mate dit hCG-hormoon. Moeders voor Moeders zamelt deze urine in en verwerkt het hormoon tot een bruikbare grondstof.

  Hoe werkt het?

  Wanneer je je hebt aangemeld, neemt een informatrice van Moeders voor Moeders contact met je op. Zij vertelt je precies hoe deelnemen in zijn werk gaat. En als dank voor je deelname ontvang je een heerlijk zachte wikkeldeken voor jouw kleintje!

  Voor het opvangen en bewaren van je urine ontvang je één of meer opvangkannetjes en twee kratten met elk vier flessen. Iedere week worden de kratten bij je opgehaald. Op de bestelauto staat geen reclame. Met de informatrice spreek je af waar de kratten staan, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook als je buitenshuis werkt en daardoor alleen ’s morgens en ’s avonds je urine kunt opvangen, is je aanmelding van harte welkom!

  Wat gebeurt er met je urine?

  Jouw urine wordt voor de volle 100% gebruikt voor het vervaardigen van humane vruchtbaarheidsmedicijnen. Meer informatie hierover lees je op de website van Moeders voor Moeders

  Deel ook je geluk. Doe mee met Moeders voor Moeders

  Je kunt je aanmelden tot en met de 11e week van je zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e tot en met de 16e week.

  Benieuwd naar ervaringen van andere (toekomstige) moeders? Lees de verhalen van Linda en Loes.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard