1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Zwangerschapskleding tips: Het derde trimester.

  Gepubliceerd op: 12-7-2017Bewerkt op: 10-23-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-7-2017Bewerkt op: 10-23-2023
  Geschreven door: ZP® - MagazineIn samenwerking met: bellyfashion
  Week 28 t/m 40: Op naar formaatje walvis.

  Het derde trimester

  Als je eenmaal de 30 weken voorbij bent gaat het snel. Je wordt steeds boller, voller, zwaarder… je gaat wat meer waggelen en kunt vaak niet meer op hakken lopen. Hoe sleep je jezelf stijl-technisch nog de laatste weken door?

  Hou vol…
  Je blijft flink groeien op alle fronten. Het mooie van zwangerschapskleding is dat het goed met je meegroeit! Dus je kunt je hervonden stijl nog een tijd handhaven.

  Voedingskleding

  Kom je nog wat kleding te kort en wil je na de bevalling borstvoeding gaan geven, denk dan ook aan voedingskleding. Koop dan vast shirts met een voedingsopening, dan kun je deze na de bevalling door dragen. En als je heel graag jurkjes draagt, koop dan fijne voedingsjurkjes.

  Ondersteuning

  Je buik wordt steeds zwaarder en kan de laatste 10 weken soms wel wat ondersteuning gebruiken. Gelukkig zijn er fijne licht ondersteunende slips en ondersteunende buikbanden te koop die wat verlichting kunnen brengen als je veel moet staan of lopen.

  Comfy!

  De laatste paar weken van de zwangerschap zitten jeans vaak niet lekker meer. Je woont dan in jurkjes, rokken en zachte comfortabele broeken. Zorg dus dat je er daar genoeg van in huis hebt. Ook na de bevalling met een gevoelige onderkant is dat heel fijn.

  Deel jouw ervaringen en vind steun in onze communities

  We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en het delen van ervaringen. Hier moedigen we je aan om je eigen ervaringen en tips te delen en deel te nemen aan onze actieve community van zwangere vrouwen. Samen kunnen jullie elkaar ondersteunen en vragen beantwoorden met betrekking tot zwangerschapskleding

   _Dit artikel is geschreven in samenwerking met bellyfashion_

   • Feed

   • Mijn week

   • Cursusportaal

   • Community

   • Dashboard