1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Reiki tijdens de zwangerschap

  Gepubliceerd op: 9 november 2020 18:47Bewerkt op: 3 februari 2021 02:47
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9 november 2020 18:47Bewerkt op: 3 februari 2021 02:47
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Wat is Reiki?

  Door het ontvangen van een Reikibehandeling wordt jouw zelfhelend vermogen aangesproken; de energie die jij en je kindje hard nodig hebben in de maanden dat jullie 1 op 1 met elkaar verbonden zijn.

  Reiki draagt bij aan het contact met jezelf en het contact met je kindje zul je op dieper niveau ervaren. Fysiek, emotioneel, maar zeker ook mentaal zul je gesteund voelen als je het contact met jezelf van binnenuit versterkt. Reiki draagt bij aan jullie algehele welzijn.

  Wat brengt Reiki nog meer?

  Het vertrouwen in je lichaam en contact met je intuïtie ontvangt een positieve boost, welke je straks meer dan ooit nodig hebt wanneer je de bevalling ingaat en ook wanneer je kindje is geboren.

  Hoe gaat een Reikibehandeling in zijn werk?

  Een Reikibehandeling kun je zittend of liggend ontvangen, dat gaat in overleg waarbij jij je prettig voelt. De behandeltafel is speciaal aangepast op jouw lichaam en het kindje wat je draagt. Zelf hoef jij helemaal niets anders te doen dan puur de energie te ontvangen en zijn werk laten doen. Via mijn handen voel ik waar de energie wel of niet goed stroomt en geef ik ondersteuning waar nodig. De stroom van energie voorziet jou en je kindje van vitale levensenergie waar jullie dat op dat moment gebruiken kunnen. Tijdens de behandeling heb je je eigen kleding aan.

  Reiki is een perfecte aanvulling- en ondersteuning voor jezelf en het kindje wat in je groeit. Reiki ondersteunt jou als aanstaande moeder met alle veranderingen in je lichaam tijdens deze mooie maanden. Minder fijne emoties worden afgevoerd wat ten goede komt van jezelf en de ontwikkeling die jouw kindje doormaakt.

  Hoevaak kun je een Reikibehandeling ontvangen?

  Dat is geheel aan jou. Gemiddeld zal de ontvanger aanvoelen of er 4, 5 of 6 weken tussen een opvolgende behandeling zit. Wanneer Reiki nieuw voor je is, is het aan te raden na de eerste afspraak binnen 2 weken een opvolgende afspraak in te plannen. Een Reiki behandeling duurt gemiddeld 50 minuten.

  Is Reiki wat voor mij?

  Wil je het contact met jezelf, je lichaam en je kindje verdiepen tijdens de zwangerschap? De nodige rust en ruimte ervaren? Dan is een Reiki behandeling zeker iets voor jou. Reiki werkt waar nodig en betreft geen fysieke inspanning of handeling.

  Uiteraard zitten er geen risico's aan een Reiki behandeling verbonden, maar de uitwerking is voor iedereen anders. Reiki is geen vervanging van een arts of verloskundige.

  Voor meer informatie over Reiki kun je de volgende websites bezoeken:

  www.inner-zelf.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard