1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Negenmaandenbeurs: alles voor zwangerschap en baby op één plek

  Gepubliceerd op: 2-21-2020Bewerkt op: 3-11-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-21-2020Bewerkt op: 3-11-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Van 26 februari t/m 1 maart is de RAI Amsterdam de plek waar zwangeren of kersverse ouders zich laten informeren van zwangerschap tot de eerste stapjes. Wat kun je van deze beurs verwachten? Wij zetten het voor je op een rij.

  Programma negenmaandenbeurs

  Babyuitzet shoppen

  De negenmaandenbeurs is het walhalla voor zwangere vrouwen en toekomstige ouders. Kinderwagens, babykamers, bakfietsen, geboortekaartjes, baby verzorgingsproducten. Alles rondom zwangerschap en baby’s is er te vinden. Heb je de babyuitzet nog niet bij elkaar of heb je gewoon zin om weer eens lekker te shoppen voor de baby? Dan ben je op de negenmaandenbeurs dus op de juiste plek. Je kunt alle babymerken onder een dak vinden tijdens de beurs. Neem een kijkje bij welbekende merken als Joolz, Stokke, Prenatal, Zwitsal, Difrax en Baby-Dump. Of ontdek merken als Jots, Tinymoon en Woolys. Dit is slechts een greep uit de merken die je zult tegenkomen op de beurs.

  Masterclasses & workshops

  Naast dat er genoeg babymerken op de negenmaandenbeurs staan, kun je er ook masterclasses en workshops volgen. Kom bijvoorbeeld tijdens de masterclasses alles te weten over vaccinaties, Dunstan babytaal en medische pijnbestrijding tijdens de bevalling. Wil je graag aan de slag tijdens een workshop? Volg dan bijvoorbeeld de workshop geboortefotografie.

  3D en 4D echo

  Het is begrijpelijk dat je tijdens je bezoek aan de negenmaandenbeurs nog meer de behoefte krijgt om je baby eindelijk te ontmoeten. In dat geval kun je ter plekke een 3D en 4D echo laten maken! De kosten voor de echo gaan naar een goed doel: Stichting Stop te vroeg bevallen.

  Gratis babydozen en goodie bags

  Ook als je niet van plan bent om een volle portemonnee mee te nemen, zul je niet met lege handen naar huis gaan. Zo krijg je bij sommige stands gratis producten en staan er ook een aantal merken met gratis babydozen.

  Praktische informatie

  Kaartjes negenmaandenbeurs

  Om toegang te krijgen tot de 9 maanden beurs heb je een entreekaartje nodig. Kaartjes voor de 9 maanden beurs kun je online bestellen. Wil je er graag naartoe maar heb je overdag geen tijd? Goed nieuws, ook ’s avonds kun je de negenmaandenbeurs bezoeken.

  Faciliteiten negenmaandenbeurs

  Wanneer je met het hele gezin een dagje op stap gaat naar de beurs is er genoeg te doen. Er is een speelplein aanwezig waar peuters zich perfect kunnen vermaken. Daarnaast is er een verschoningsruimte aanwezig, kun je kolven of je baby voeden en is er opvang voor je kleintje aanwezig. Ook aan eten zal het niet ontbreken, schuif bijvoorbeeld aan bij babyrestaurant Puur. Hier geven ze ook elk half uur een workshop over verantwoord eten.

  Openingstijden

  Van 26 februari tot en met 1 maart kun je overdag en op donderdag- en vrijdagavond naar de negenmaandenbeurs.

  • Woensdag 26 februari van 11:00 tot 18:00
  • Donderdag 27 februari van 11:00 tot 22:00
  • Vrijdag 28 februari van 11:00 tot 22:00
  • Zaterdag 29 februari van 11:00 tot 18:00
  • Zondag 1 maart van 11:00 tot 18:00

  Bereikbaarheid

  Er is voldoende parkeergelegenheid bij de RAI, hier betaal je een vast parkeertarief van €20. Reis je met de trein? Dan kun je bij de halte ‘Amsterdam RAI’ uitstappen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard