1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Mozzarella eten tijdens de zwangerschap

    Gepubliceerd op: 12-2-2019Bewerkt op: 1-12-2021
    ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-2-2019Bewerkt op: 1-12-2021
    Geschreven door: ZP® - Magazine
    Ja, je mag mozzarella eten tijdens de zwangerschap. Voor het maken van mozzarella wordt zowel koeienmelk als buffelmelk gebruikt. Allebei worden ze gemaakt van verhitte melk. De kaas wordt tijdens het bereiden verhit met water met een temperatuur van tenminste 95 graden zodat het de juiste structuur krijgt.

    Hierdoor worden alle bacteriën gedood en bevat de mozzarella geen rauwe melksporen meer. Daarom vormt het eten van mozzarella geen risico tijdens de zwangerschap en mag je het gewoon eten.

    Mozzarella is zelfs erg gezond omdat het belangrijke voedingsstoffen bevat die belangrijk zijn om te eten als je in verwachting bent.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard