1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Bijzonder: deze vrouw is oma én draagmoeder van haar kleinkind

  Gepubliceerd op: 6-12-2020Bewerkt op: 2-15-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-12-2020Bewerkt op: 2-15-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  In het Amerikaanse Chicago krijgt Breanna Lockwood (29) met haar partner een kindje. Maar wel op een heel bijzondere manier! Haar moeder is namelijk de draagmoeder van de baby, omdat Breanna zelf niet zwanger kan worden.

  Draagmoeder en oma

  Julie (51), de moeder van Breanna, is dus de oma én de draagmoeder van haar eerste kleinkind. Julie zal dan ook zelf haar kleinkind ter wereld brengen. Dat is prachtige hulp voor Breanna en haar partner, want voor hun is het erg lastig geweest op een natuurlijke manier zwanger te worden. Julie is nu al 20 weken zwanger van haar kleinkind!

  Lange weg naar moederschap

  Breanna is zelf influencer en heeft haar volgers op Instagram meegenomen in haar weg naar het moederschap, en hoe moeilijk dat voor haar is geweest. Daar hoorde bij meerdere miskramen, vele bezoekjes aan de vruchtbaarheidskliniek, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en daarnaast was IVF ook niet mogelijk. Nu het is gelukt met haar eigen moeder als draagmoeder, maakt het extra speciaal.

  Bekendmaking

  Breanna heeft het nieuws bekendgemaakt op haar Instagramaccount met een ontroerende foto van haar, haar partner en haar moeder. Op de foto kan je de beginnende babybuik bij haar moeder zien. ‘’Gemaakt met heel veel liefde, en een klein beetje wetenschap’’, staat er bij de foto.

  breanna en julie

  Bron: Instagram

  Surrogaatmoeder

  Dat Julie een surrogaatmoeder is, houdt in dat het kindje dat zij in haar baarmoeder draagt voor 100 procent van Breanna en haar partner is. Normaal gesproken kan je surrogaatmoeder zijn tot de 45 jaar, maar omdat Julie (51) in zo’n goede conditie is, was het toch mogelijk.

  Kreeg jij ook tranen in je ogen bij het lezen van dit verhaal?

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard