1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Ed Sheeran vader geworden van dochter met een bijzondere naam

  Gepubliceerd op: 9-1-2020Bewerkt op: 9-2-2020
  ZP® - Entertainment Gepubliceerd op: 9-1-2020Bewerkt op: 9-2-2020
  Geschreven door: ZP® - Entertainment
  Ed Sheeran maakte zojuist op Instagram bekend dat hij en zijn vrouw Cherry ouders zijn geworden van een dochter. Het is het eerste kindje voor het stel dat in 2018 in het huwelijksbootje stapte. De kleine spruit heeft een bijzondere naam gekregen, namelijk: Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

  Babysokjes

  Zal de kleine Lyra de ginger lokken van haar vader hebben? Dat blijft nog geheim, want een foto van baby Sheeran houden we nog tegoed. Ed Sheeran plaatste namelijk een foto van babysokjes en een babydekentje in een ziekenhuiswiegje als bekendmaking op Instagram.

  Ed Sheeran instagram

  Baby Lyra kwam vorige week ter wereld, meldt de trotse papa op Instagram. "We zijn compleet verliefd op haar en zitten op een roze wolk."

  Bijzondere naam

  De kleine Lyra heeft twee voornamen en twee achternamen, een hele mond vol dus. De eerste naam 'Lyra' betekent 'voor de muziek', zal deze naam door vader Ed gekozen zijn? De tweede naam van het meisje is 'Antarctica'. Lyra heeft zowel de achternaam van papa Ed Sheeran gekregen, als de achternaam van mama Cherry Seaborn.

  Geheimhouden zwangerschap

  Heb je gemist dat Ed Sheeran überhaupt vader zou worden? Dat is niet gek, want de zwangerschap werd lang geheim gehouden. Door de lockdown bleef de zwangerschap lange tijd onopgemerkt. Vorige maand viel het pas op bij de pers en werd voorspeld dat de uitgerekende datum deze zomer zou zijn.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard