Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Yolande Avé - stijlcoach & personal shopper

ZP® - Magazine

, 7 december 2017 14:31Laatste update op: 24 januari 2020 14:00

Hi! Ik ben Yolande en om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik baal ervan dat jij niet blij bent met je kleren! Dat je er niet uit ziet zoals je wilt of zoals je in je hoofd hebt. Dat jij elke dag ‘s ochtends voor je kast staat en denkt “AARRGGHH.. ik heb NIETS om aan te trekken!” En ik wil niets liever dan jou helpen, zeker in deze bijzondere tijd!

Toen ik op mijn vijftiende voor het eerst mocht gaan werken ben ik meteen naar de C&A gerend: ik wilde niets liever dan in een winkel werken. Ik vond het te gek en ben het jarenlang blijven doen. Zelfs toen ik eigenlijk zou gaan studeren ben ik fulltime bij een denim store gaan werken, wat niet iedereen begreep. En zo ging het 12 jaar lang, bij 4 verschillende bedrijven en al snel als leidinggevende, door.

Ik had lang geen idee hoe mijn toekomst er precies uit zou zien, maar ik wist wel dat ik altijd dicht bij mezelf bleef: ik werd elke dag gelukkig van mijn werk. Van mijn team, van mijn winkel en van mijn klanten.

Ruim vier jaar geleden viel alles op zijn plek: ik vond het leidinggeven niet uitdagend meer en miste het contact met de klant, omdat ik alleen nog maar op zaterdag “op de vloer” stond. Daarnaast was ik de 30 voorbij en ontstonden er hele andere gesprekken met mijn klanten. Het viel me op deat heel veel vrouwen echt niet weten wat ze aan moeten trekken, waar ze op kunnen letten en waar ze hun spullen moeten kopen. En dat raakte mij! Want ik wist dat wel en wilde ze zo graag helpen!

En zo startte ik mijn bedrijf. Ik ging aan de slag als stijlcoach en personal shopper. Fantastisch! Als ik terug kijk, blijkt mijn pad precies te kloppen en ben ik er trots op dat ik altijd dicht bij mezelf gebleven ben. Ik vind het magisch dat ik zoveel vrouwen mag helpen met hun garderobe, dat ze weer zelfverzekerd zijn en dat ze durven te kiezen voor wat ze zelf willen dragen - want dat is waar stijl begint!

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard