1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Word een Mom-influencer voor zwangerenportaal.nl: de betrouwbare partner voor aanstaande ouder

  Gepubliceerd op: 3-13-2023Bewerkt op: 3-13-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-13-2023Bewerkt op: 3-13-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Als Mom-influencer heb je een grote invloed op het leven van jonge moeders. Je deelt jouw ervaringen, tips en adviezen over het moederschap met jouw publiek en helpt hen om beter geïnformeerd te zijn over de uitdagingen en vreugde van het ouderschap.

  Daarom zijn wij bij zwangerenportaal.nl op zoek naar Mom-influencers die ons willen helpen om jonge moeders te ondersteunen met onze cursussen. Onze cursussen zijn samengesteld door specialisten op het gebied van zwangerschap, bevalling en het ouderschap en bieden betrouwbare informatie die gebaseerd is op de nieuwste inzichten en richtlijnen.

  Als Mom-influencer kun je een belangrijke rol spelen in het verspreiden van deze betrouwbare informatie. Door onze cursussen te promoten via een speciale link die wij jou verstrekken, kun je jonge moeders helpen om goed geïnformeerd te zijn over zwangerschap, bevalling en het ouderschap. En dat terwijl je tegelijkertijd geld kunt verdienen.

  Bij zwangerenportaal.nl geloven we dat betrouwbare informatie over zwangerschap, bevalling en het ouderschap voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom bieden we onze cursussen tegen een betaalbare prijs aan en maken we onze informatie beschikbaar in begrijpelijke taal.

  Dus als Mom-influencer heb je niet alleen de mogelijkheid om geld te verdienen, maar ook om jonge moeders te ondersteunen bij een van de belangrijkste fases in hun leven. Het promotiemateriaal kun je zelf kiezen of wij sturen je enkele voorbeelden op die je kunt gebruiken om onze cursussen te promoten.

  Als je geïnteresseerd bent in deze samenwerking, vul dan het onderstaande formulier in. We zullen dan contact met je opnemen om de details te bespreken en jouw unieke link te verstrekken.

  Dus waar wacht je nog op? Word een Mom-influencer voor zwangerenportaal.nl en help jonge moeders om hun reis door het moederschap beter te begrijpen met betrouwbare informatie van specialisten!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard