Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Nieuwe informatieavonden

Vroedvrouwenpraktijk Dieren Doesburg Brummen

, 26 april 2022 08:33Laatste update op: 2 mei 2022 19:51

Vanaf dit jaar gaan we informatieavonden in nieuwe vorm doen! In 4 avonden met 4 verschillende thema's nemen we jullie mee door de zwangerschap. Ook leuk omdat je mede-zwangeren en (aanstaande) ouders ontmoet.

In plaats van de voorlichtingsavond De Bevalling, gaan we het nu anders doen. In vier interactieve avonden krijg je door verschillende thema's meer informatie over de zwangerschap, de bevalling, het kraambed en de zorg voor je kindje na geboorte.Samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin en het Consultatiebureau zullen wij zelf deze avonden verzorgen.

De avonden lopen parallel met je zwangerschap en ook met andere zwangeren die ongeveer even ver zijn. Leuk om informatie en ervaringen te delen! Uiteraard zijn partners ook welkom, juist heel goed om samen te komen.

De avonden zijn gepland op de volgende data: Donderdag 12 mei, 7 juli, 18 augustus en 22 september. Een laatste avond of ochtend is de nacontrole met de baby's, deze wordt gepland als iedereen bevallen is. De locatie is de praktijk in Doesburg en het zal starten om 19.30 uur en duurt ongeveer 1,5 / 2 uur. Mocht je één van de avonden niet kunnen, ben je zeker welkom je wel aan te melden.

Heb je hier vragen of opmerkingen over? Laat het weten! En we hopen je bij de voorlichtingsavonden te zien!

Plaats een reactie

(2)
user-image
 • user-image

  geerte11

  May 1, 2022

  Hoe meld ik me aan voor de avonden?

  user-image
 • user-image

  geerte11

  May 1, 2022

  Hoe kunnen we ons hier voor aanmelden? Zijn er kosten aan verbonden?

  user-image
 • Feed

 • Mijn week

 • Cursussen

 • Community

 • Dashboard