Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Mededeling: Onze praktijk Corona-proof maken

Verloskundige Praktijk Life

, 17 September 2020 18:01Laatste update op: 17 September 2020 19:25

Sinds vandaag zijn we als praktijk gestart met het Praktijkkanaal via het Zwangerenportaal. Door middel van deze berichtjes kunnen we jullie up-to-date houden het Corona-virus en alle gevolgen van dien. We zijn in de afgelopen maanden bezig geweest om de praktijk coronaproof te maken. Daarom weer een paar belangrijke punten naar voren laten komen.

We hebben onze wachtruimte aangepast en zijn vooral bezig geweest om de communicatie nog duidelijker aan te scherpen voor jouw en onze veiligheid. Heb je onze coronapoof filmpje al gezien: Kijk op: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9ks1ibWQ2FE&feature=emb_logo

Hieronder de volgende belangrijke punten:

 1. Afwijkende openingstijden: De Verloskundige praktijk Life is alleen op afspraken OPEN. Kom daarom niet zomaar naar de praktijk, maar bel eerst. 070-7670086.

 2. Ben je zwanger en niet lekker? Houd jezelf dan goed in de gaten. De symptomen van het nieuwe coronavirus zijn divers. Sommige mensen lijken er amper iets van de merken. Anderen worden ernstig ziek.

Heb je milde klachten zoals:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)

• Hoesten

• Benauwdheid

• Verhoging of koorts

• Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Blijf thuis en ziek uit!!!. Je kan je ook laten testen. Zo zorg je ervoor dat je anderen niet besmet. Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand tot andere mensen. Kom niet naar de praktijk tenzij anders is afgesproken na contact met uw huisarts of verloskundige. (Zie ook: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/zwangerschap)

 1. Het spreekuur: We zien steeds vaker weer kinderen en partners meekomen naar het spreekuur. Wij snappen als geen ander dat het heel vervelend kan zijn om alleen te komen, maar wij willen ons graag houden aan de coronarichtlijnen van de Taskforce Zuid-Nederland. De richtlijn blijft: kom zoveel mogelijk alleen, partners zijn van harte welkom bij het maken van echo’s, gesprekken over vroegdiagnostiek en bij het intake. Is alleen komen niet mogelijk, neem contact op met ons. Als een beoordeling op het spreekuur of een visite noodzakelijk is, dan staan we uiteraard voor u klaar.

 2. Heeft u een andere dringende zorgvraag? Dan kunt u ons altijd bellen, we zullen proberen of we de klacht telefonisch kunnen afhandelen. Bij klachten wordt het spreekuur uitgesteld of vervangen door Videobeeld bellen. (Kijk voor meer informatie op: https://www.zwangerenportaal.nl/video-consult-met-verloskundige)

 3. Neem bij twijfel of vragen contact op met je ons of je huisarts.

 4. Houd regelmatig de media en onze websites in de gaten voor eventuele wijzigingen. (Kijk voor meer informatie op: https://www.verloskundigepraktijklife.nl

Met jullie hulp en begrip voor de getroffen maatregelen gaan we deze crisis met goed vertrouwen tegemoet.

Heb je onze coronapoof filmpje al gezien: Kijk op: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=9ks1ibWQ2FE&feature=emb_logo

Plaats een reactie

(0)
user-image
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard