Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

CORONA UPDATE: Informatie avondklok

Verloskundige Praktijk Life

, 22 januari 2021 13:21Laatste update op: 28 november 2021 13:52

Naar aanleiding van de persconferentie van 22 januari willen wij jullie informeren over de consequenties die voor ons van toepassing zijn. De avondklok zal ingaan vanaf zaterdag 23 januari 21:00 uur t/m 10 februari 4:30 uur.

De spreekuren zullen gewoon doorgaan zoals jullie gewend zijn. Alleen zal het avondspreekuur tot maximaal 19:00 uur zijn.

Mocht er een situatie plaatsvinden waarbij de verloskundige langs moet komen tijdens de avonduren. Dan hebben wij als verloskundige het recht om ons werk uit te oefenen. Wees daarom niet bang om ons te bellen, we staan zoals gewoonlijk 24/7 voor jullie klaar. Wij zullen net als anders bereikbaar zijn voor spoedsituaties op ons spoednummer: 0624164790. Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de telefoon.

Mocht er tijdens de zwangerschap een situatie voordoen waarbij je voor controle naar het ziekenhuis moet en tijdens de avonduren naar buiten moet. Dan heb je een eigen verklaring van de rijksoverheid nodig.

Deze kan je vinden op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok/formulieren-avondklok Mocht je nog niet in het bezit zijn van een zwangerschapsverklaring laat het ons weten en dan krijg je die bij je eerstvolgende afspraak mee.

Wat betreft de kraamzorg, zij zullen gewoon bij jullie thuis langskomen. Zij staan jullie bij tijdens een thuisbevalling en vangen jullie op wanneer je bent bevallen. Ook staan zij voor jullie klaar wanneer jullie weer uit het ziekenhuis komen.

We begrijpen heel goed dat dit een lastige tijd is, een tijd die je graag met je naasten wilt delen. We willen jullie meegeven dat het soms lastig kan zijn, maar houdt nog even vol. Blijf gezond en bij vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht.

Mocht je na dit bericht nog vragen hebben of is iets niet helemaal duidelijk. Dan zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op: 070 767 00 86.

Een warme groet van het hele team,

Verloskundige praktijk Life

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard