Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Corona up-date

Verloskundigen praktijk Catharina Schrader

, 17 december 2020 13:14Laatste update op: 20 juli 2021 09:43

Dragen mondkapje

Aanscherpen maatregelen:

Gezien het onverwacht snel toenemende aantal besmettingen van het SARS-CoV-2 virus. Hebben we als zorginstellingen helaas moeten besluiten om de maatregelen rondom het dragen van een mondkapje tijdens controles bij de verloskundige, huisarts en in de ziekenhuizen, weer te hanteren. We zullen deze maatregelen zo spoedig mogelijk aanscherpen. Deze maatregelen gaan in op maandag 19 juli 2021 en blijven tot 1 september van kracht, met de mogelijkheid tot verlenging afhankelijk van de epidemiologische situatie.

Tijdens ons spreekuren mogen de partners mee. Maar als het niet nodig is adviseren we om zoveel mogelijk alleen te komen. Liever geen kinderen mee naar het spreekuur. Maar gezien de vakantie periode begrijpen wij ook dat oppas vinden een probleem kan zijn. Mocht het echt niet lukken om oppas te vinden mogen bij uitzondering de kinderen mee naar het spreekuur. In verband met de beperkte ruimte in de wachtkamer houdt dit in max. 2 huisgenoten (partner en kind) of (2 kinderen) per cliënt.

DE VOLGENDE REGELS BLIJVEN GELDEN:

  • Heb je zelf of iemand binnen je huishouden klachten, hoesten, niezen, koorts, keel en/of hoofdpijn, verkoudheid, spierpijn. Of ben je in contact geweest met iemand die besmet is.

BLIJF THUIS! En neem contact op om de afspraak te verzetten of te overleggen. Bij klachten laat je testen!

We hopen op deze manier nieuwe besmettingen te voorkomen.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard