Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

CenteringZwangerschap

Verloskundigen praktijk Catharina Schrader

, 13 October 2021 11:49Laatste update op: 13 October 2021 12:37

Samen weet je meer. Je zwangerschapscontroles volgen in groepsverband. Uitgebreide informatie over je zwangerschapskwaaltjes, voeding, borst of flesvoeding, de bevalling, het consultatiebureau, de kraamweek, het ouderschap, anticonceptie. Ook als je zwanger bent van een volgend kindje en alles niet meer nieuw voor je is. Is het goed om jou ervaring te delen met nieuwe aanstaande moeders.

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????? ???? ????????????????????????????????

Na plusminus 1,5 jaar geen groepsbijeenkomsten te hebben gehad. Staan wij weer te popelen om te starten.

Tijdens de CenteringZwangerschap bijeenkomsten worden veel dingen besproken die te maken hebben met je zwangerschap de bevalling en de periode na de bevalling. Zoals welke voeding kan ik beter wel of juist niet eten. Welke voeding ga ik mijn baby straks geven? Hoe gaat een bevalling en wanneer moet ik de verloskundige bellen. Maar ook wat is belangrijk in de eerste week na de geboorte en wat vind ik belangrijk in mijn gezin. Daarnaast is er tijd om alle vragen die jij hebt te bespreken.

De Centering bijeenkomsten vervangen de controles op het reguliere spreekuur. De controle wordt gedaan tijdens de bijeenkomst (m.u.v. eventuele groeiecho's. Die worden ingepland op het spreekuur). ???????????????????????????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???? ????????????, ???????????????????????????? ???? ????????????, ???? ???????????? ????????????????, ???? ????????????????, ???????????????????????????????? ???????? ????????????????, ???????????????????????????? ???? ????????????, ???????? ????????????, ???????? ???????????? ???????? ???????? ????????????. Iedere avond start om ????????.???????? u Er zijn 2 partneravonden ingepland als het thema "de bevalling" zal worden besproken (woensdag 16 febr en dinsdag 1 mrt). Tijdens de overige bijeenkomsten is je partner altijd welkom aan het begin van de bijeenkomst, tijdens de controle, mee te komen om even naar het hartje te luisteren.

Ben je uitgerekend tussen ± 25 april t/m ± 25 mei. Bij ons of bij de gynaecoloog onder controle. En lijkt het je leuk om mee te doen aan CenteringZwangerschap. Jou kennis en ervaring te delen met anderen of juist om van anderen te leren omdat je veel vragen hebt. Meld je dan aan via ons telefoonnummer 0519-296899 of mail naar info@verloskundigen-dokkum.nl. Ook als je nog vragen hebt n.a.v. bovenstaande informatie kun je hier terecht. Voor meer informatie zie samenweetjemeer.nl

Wij hopen je te zien op 8 november.

Marjanna en Sieuwke

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard