1
×

Inbox

  • Notificaties0
  • Taken0

Notificaties

    Terug

    Wil jij een mooie 3D/4D echo laten maken? Wacht dan niet te lang

    Gepubliceerd op: 1-19-2023Bewerkt op: 1-19-2023
    Verloskundigen Praktijk Born e.o. Gepubliceerd op: 1-19-2023Bewerkt op: 1-19-2023
    Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Born e.o.
    De mooiste 3D/4D echo maken we tussen de 25 en 28 weken. Maak dus op tijd je afspraak, zodat er nog voldoende keuze is in datum en tijdstip.

    Wat is een 3D/4D echo?

    3D Je bekijkt het kindje in 3 dimensies (3D), dit wil zeggen in de lengte, breedte en diepte. Eigenlijk zoals wij in het dagelijks leven de dingen om ons heen ook waarnemen, met diepte. Je kan niet door het kindje heenkijken, maar kijkt ertegenaan. Daarom zijn de factoren vruchtwater, ligging, termijn en buikwand van moeder wel van belang.

    Hoe meer vruchtwater, hoe mooier het beeld. Hoe beter het kindje ervoor ligt, hoe beter we hem/haar in beeld kunnen brengen. Deze kans is het grootst bij een termijn van 25-28 weken. Helaas hebben we op de eerste twee factoren geen invloed, dus een geslaagde echo kunnen we nooit garanderen. Door even rond te lopen kan alsnog het gewenste resultaat behaald worden. In sommige gevallen is een tweede afspraak nodig voor een goede echo. Als service is deze afspraak gratis.

    4D Je bekijkt het kindje is 4 dimensies. De beweging van het kindje is de vierde dimensie. Je kijkt dus als het ware naar bewegende 3d beelden (3d-live). Zowel de 3D als de 4D echo worden weergegeven in bruine tinten.

    Interesse?

    Neem dan contact op met Manon via Echocentrum Limburg (optie 1 van het telefonische keuzemenu) voor het maken van een afspraak.

    • Feed

    • Mijn week

    • Cursusportaal

    • Community

    • Dashboard