1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Echocentrum Limburg; Manon maakt pretecho's!

  Gepubliceerd op: 1-14-2023Bewerkt op: 1-19-2023
  Verloskundigen Praktijk Born e.o. Gepubliceerd op: 1-14-2023Bewerkt op: 1-19-2023
  Geschreven door: Verloskundigen Praktijk Born e.o.
  Willen jullie je kindje ook wat vaker zien in de zwangerschap?

  Dat kan!

  Bij Echcocentrum Limburg.

  In een zwangerschap krijg je maar een aantal echo's vergoed. Dit aantal echo's is medisch gezien voldoende. Meer echo's of tijd voor een echo wordt niet door de verzekering aan een verloskundige vergoed. Heel begrijpelijk natuurlijk, maar ook wel jammer! Het blijft immers leuk je kindje in (bewegend) beeld te zien.

  Door de groeiende vraag naar extra echo's startten wij in 2017 een klein echocentrum waar onze cliënten terecht konden voor een extra echo. Met 1 middag dagdeel echo's in de week konden we al veel cliënten blij maken. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig echocentrum waar ook cliënten van buiten de praktijk terecht kunnen voor een 2D echo, een 3D/4D echo en een geslachtsbepaling. Sinds februari 2022 is het centrum losgekoppeld van de praktijk en is Manon het gezicht achter Echocentrum Limburg!

  Zij heeft meerder malen per week haar echocentrum open voor iedereen die een keertje extra naar hun kindje wil kijken. Niet alleen overdag, maar ook in de avond- en weekenduren.

  Willen jullie je kindje dus vaker zien?

  Aarzel dan niet en neem contact op met Manon voor een mooie echo! ( via 046-4811850 optie 1 )

  Voor meer informatie en tarieven zie de website: www.echocentrumlimburg.nl en onze socials: FB: https://www.facebook.com/people/echocentrum-limburg/100088095841085/ INSTA: https://www.instagram.com/echocentrumlimburg/

  Tot snel bij Echocentrum Limburg!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard