Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Intake

verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne

, 19 June 2020 12:18Laatste update op: 28 May 2021 19:50

Videobellen of op de praktijk? De keus is aan jou

Beste client

Binnenkort heb je bij ons een intake afspraak gepland staan. Je hebt de keus of je de intake bij ons op de praktijk wil doen of dat je het liever vanuit huis via videobellen wil doen. Beiden mag met je partner als dat voor jullie uit komt/fijn is. Bij de intake doen we geen echo en kan je nog niet naar het hartje luisteren, dus hoef je niet fysiek op de praktijk aanwezig te zijn om toch een complete intake te kunnen doen.

Heb je koorts of verkoudheidsklachten, of ben je minder dan 10 dagen geleden in een code oranje gebied geweest, kom niet naar de praktijk, ook dan kan de intake via videobellen plaats vinden. Wat je ook kiest, de ingeplande afspraak kan gewoon op de afgesproken tijd door gaan.

Kies je voor videobellen dan doen wij dit via het zwangerenportaal.nl, dit is een beveiligde omgeving. Het gaat tijdens een consult om vertrouwde informatie, daarom is het belangrijk dat het videoconsult, net als in de praktijk, in een vertrouwde omgeving plaatsvindt.

Om je aan te melden bij het zwangerenportaal.nl kun je hier een account aanmaken Gebruik bij het aanmaken van een account op het zwangerenportaal, hetzelfde mailadres en telefoonnummer dat je bij aanmelding aan ons hebt doorgegeven. Ook als je niet kiest om de intake via videobellen te doen kan het nuttig zijn om toch een account aan te maken.

zwangerenportaal in het kort:

  • Je kan je eigen dossier inzien.
  • Je ontvangt een afspraakherinnering per e-mail.
  • Honderden betrouwbare artikelen met betrekking tot je zwangerschap en daarna.

Kom je niet naar de praktijk? Op het tijdstip van je afspraak, log je in op zwangerenportaal.nl (via iPad of laptop) en klik je op videobellen op het dashboard en vervolgens op Verloskundigen aan het Spaarne. De verloskundige zal het gesprek starten. Meer informatie over videobellen via zwangerenportaal vind je hier

Op de intake afspraak geven we een aantal folders mee, deze vind je nu hieronder, digitaal.

Folder zwanger!

Zwangerschap. Wat kun je wel en niet eten.

Op onze site staan nog veel meer folders die je mogelijk interessant vind.

Mochten er nog dingen onduidelijk zijn, bel of mail gerust. We helpen je graag!

Met vriendelijke groet

Het team Verloskundigen aan het Spaarne

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard