Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Bevallingsinformatie

verloskundigenpraktijk Aan het Spaarne

, 29 April 2020 13:43Laatste update op: 19 June 2020 12:08

Wanneer moet je ons bellen? Wat kan je verwachten tijdens de bevalling?

In de 35ste week van je zwangerschap zullen we op het spreekuur hebben over de bevalling. De periode dat je mag gaan bevallen komt er immers bijna aan, we bespreken graag wat jouw wensen zijn voor de bevalling maar ook wanneer je ons het beste kunt bellen als de bevalling begint.

Bij de afspraak zullen we, zoals altijd je bloeddruk te meten, het hartje te luisteren. Daarnaast controleren we met de echo de ligging van je kindje (als je recent nog een echo hebt gehad, is dit niet nodig). Bij deze echo kijken we alleen naar de ligging, we kunnen op de praktijk met de echo het kindje niet opmeten, nakijken en ook geen foto's maken.

Het bekijken van de online versie van onze voorlichtingsavond kan een fijne voorbereiding op je bevalling zijn.

Als je een bevalplan hebt geschreven is het fijn als je deze voor de afspraak naar ons mailt. Een bevalplan is niet verplicht/noodzakelijk, het kan je helpen bij de voorbereiding, maar het is ook absoluut prima als je geen bevalplan maakt.

De belfolder met instructies wanneer te bellen vind je hier of de engelstalige versie. Een papieren versie van de folder zullen we komende afspraak meegeven en met je doornemen.

We zien en spreken jullie snel!

Het team van Verloskundigen aan het Spaarne

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard