Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Corona

Vivre Praktijk voor verloskunde

, 1 October 2020 11:49Laatste update op: 3 November 2020 10:46

Nieuwe corona maatregelen

Beste cliënten en partners,

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen vanuit de rijksoverheid en het toenemende aantal besmettingen in de regio, zijn wij genoodzaakt de maatregelen in de praktijk weer aan te scherpen. Deze gaan per direct in, al zullen wij tot 5 oktober nog coulant zijn. Het kan zijn dat maatregelen nu in korte tijd steeds veranderen, we houden jullie daar natuurlijk van op de hoogte.

 • Wij verzoeken jullie om zo veel mogelijk alleen naar de controles te komen. Partners zijn bij de echo’s nog welkom, bij de andere controles eventueel ook, maar we vragen hierin wel terughoudendheid. Videobellen is natuurlijk altijd een optie. Kinderen zijn niet toegestaan.
 • Ook bij de pretecho verzoeken wij jullie om alleen je partner mee te nemen.
 • Het gebruik van mondkapjes wordt door de overheid geadviseerd bij contactberoepen. Wij vallen onder de contactberoepen. Hierbij is het nodig dat zowel wij als jullie zelf en eventuele partner die meekomt, allen een mondkapje dragen in de praktijk.
 • Tijdens de bevalling hoef jij geen mondkapje op, je partner wel.
 • Een extra persoon tijdens de bevalling is eventueel toegestaan in overleg met ons en verplicht om ook een mondkapje te dragen.
 • Tijdens kraamvisites dragen wij een mondkapje, aangezien dit in jullie eigen huis is, is de keuze aan jullie zelf of jullie ook een mondkapje dragen in onze aanwezigheid.
 • Centering Pregnancy laten wij vooralsnog doorgaan met gebruik van mondkapje. We zullen per groep informeren of de groep ook fysiek wil blijven samen komen of dat zij liever digitaal een bijeenkomst hebben.
 • Bij coronaklachten: blijf thuis en laat je testen. Kom niet naar de controle, maar bel deze af.

Wij begrijpen dat sommige maatregelen niet leuk zijn, maar we willen alles eraan doen om besmetting te voorkomen, zowel voor jullie als voor onszelf.

Met vriendelijke groet,

Team Vivre

Plaats een reactie

(0)
user-image

  Gerelateerde artikelen

  Gerelateerde artikelen

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Groeikalender
  Magazine