1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Voorstellen nieuwe waarneemsters

  Gepubliceerd op: 11-7-2022Bewerkt op: 11-7-2022
  Vida Verloskunde Gepubliceerd op: 11-7-2022Bewerkt op: 11-7-2022
  Geschreven door: Vida Verloskunde
  In dit bericht stellen we onze nieuwe waarneemsters aan jullie voor!

  Lieve zwangere en partners,

  We zijn ontzettend blij dat we jullie mogen voorstellen aan twee nieuwe, lieve collega’s die ons komend half jaar komen versterken! Sterre van Weenen en Yanaika Kootstra zullen zich op de socials en in de wachtkamer verder aan jullie voorstellen.

  De afgelopen twee jaar hebben we met alle liefde ontzettend hard gewerkt om met zijn drieën voor alle cliënten te zorgen. Als praktijk zijn we voor een aantal uitdagingen komen te staan. Denk hierbij aan de sluiting van het MC Zuidezee, de noodzaak tot dubbele diensten door de toegenomen afstand naar het ziekenhuis, zwangerschappen bij Rebecca en Anneke, het afscheid van Nen en Jeanette en natuurlijk de corona-pandemie. Dit alles maakt dat er in ons rooster weinig ruimte is voor rust en om bij te komen van ons toch wel pittige vak.

  Door de komst van Sterre en Yanaika zorgen we goed voor elkaar en zijn we ervan overtuigd nog beter voor jullie te kunnen zorgen. Ook biedt dit ruimte om meer dingen buiten de standaard zorg om op te zetten. Zoals bijvoorbeeld een anticonceptie-spreekuur, waarbij je je spiraaltje ook door ons kunt laten plaatsen, en een compleet cursusaanbod, gegeven door je eigen verloskundigen.

  Op deze manier hopen we jullie nóg beter en completer te kunnen begeleiden tijdens je zwangerschap.

  Wat dit in de praktijk voor jullie betekent? Sterre en Yanaika helpen ons met het opvullen van vakanties, vrije dagen, scholingsdagen en ziekte. Beide verloskundigen werken een weekend per maand voor ons en af en toe een dienst en een stukje spreekuur per week.

  Het grootste gedeelte van de tijd zul je je bekende verloskundigen zien, maar we raden zeker aan Sterre en Yanaika te leren kennen tijdens hen spreekuren, zodat je geen vreemd gezicht ziet tijdens de bevalling. Voor de dames die bijna moeten bevallen hebben we extra spreekuren bij Yanaika en Sterre opengezet, zodat jullie hen op de korte termijn kunnen leren kennen.

  Heb je hier nog vragen over? Bel/mail ons vooral of stel je vragen tijdens het spreekuur.

  Hartelijke groet, Rebecca, Anneke, Frances, Veerle Sterre en Yanaika Verloskundigen Vida

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard