1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Online zwangerschapscursus gratis voor jou!

  Gepubliceerd op: 5-21-2021Bewerkt op: 6-27-2023
  Viamama Verloskunde Gepubliceerd op: 5-21-2021Bewerkt op: 6-27-2023
  Geschreven door: Viamama Verloskunde
  Ontwikkeld door Marjolein Maas

  Beste zwangere en partner,

  Als verloskundige en als moeder van 3 kinderen (en dus 3 bevallingen) weet ik hoe belangrijk het is om je als aanstaande ouder optimaal voor te bereiden op het aanstaande ouderschap.

  Daarom heb ik 4 jaar geleden de online zwangerschapscursus ontwikkeld, in het Nederlands en Engels. Ik heb met deze online cursus een missie: alle vrouwen en partners op een positieve manier laten voorbereiden op de bevalling. Omdat jullie je bij mij hebben aangemeld om je zwangerschap en bevalling te begeleiden heb ik iets leuks voor je: ik wil jullie mijn online zwangerschapscursus als cadeautje aanbieden.

  Wil je mij helpen mijn missie te verspreiden? Het enige wat ik van je vraag is, na het volgen van de cursus deze te promoten bij je vrienden, familie of collega’s. Of een post plaatsen op je insta/FB-account. Hoe meer vrouwen we bereiken door het geven van eerlijke informatie rondom de bevalling, hoe beter! Maar promoten hoeft pas wanneer je zelf enthousiast bent geworden van de cursus die voor je klaarstaat.

  Hoe te volgen: Mocht je de cursus samen met je partner gratis willen volgen, stuur een mail naar info@viamamaverloskunde.nl en ik geef je de gratis inlogcode. NB: deze code mag niet gedeeld worden met derden.

  Je krijgt na aanmelden direct toegang tot alle 15 lessen en deze zijn een jaar lang te volgen.

  Voor meer informatie, zie deze link

  Cursus

  Fijne dag!

  Marjolein Maas Verloskundige Viamama

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard