1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Coaching rondom moederschap

  Gepubliceerd op: 6-30-2023Bewerkt op: 6-30-2023
  Viamama Verloskunde Gepubliceerd op: 6-30-2023Bewerkt op: 6-30-2023
  Geschreven door: Viamama Verloskunde
  VOEL JE GOED TIJDENS JE ZWANGERSCHAP

  Als je zwanger bent verandert er veel. Je baby ontwikkelt zich en je lichaam verandert snel. Tegelijkertijd kan het een periode zijn die veel onzekerheid met zich mee brengt. De zwangerschap maakt soms een heleboel los.

  Misschien ging zwanger worden niet gemakkelijk en je maakt je veel zorgen of alles wel goed gaat Mogelijk heb je een miskraam gehad en is het moeilijk dit te verwerken Er komen gevoelens van angst, stress of paniek naar boven Je ziet enorm op tegen de bevalling Je zwangerschap loopt niet zoals verwacht of er zijn complicaties Je hebt een negatieve of traumatische bevallingservaring Het gaat niet goed in je relatie Je krijgt te maken met sombere of depressieve gevoelens tijdens de zwangerschap of na de bevalling Juist tijdens een zwangerschap kun je te maken krijgen met ‘oud zeer’ of oude patronen waar je last van hebt ‘In mijn werk als verloskundige heb ik vaak situaties gehad waarbij ik heb gedacht ‘ik wou dat ik nu de tijd had om met jou een heel ander gesprek te voeren, het is niet de medische klacht waarmee je voor dit consult komt maar angst en onzekerheid speelt hier een véél grotere rol ‘

  Er zijn allerlei redenen denkbaar waardoor de zwangerschap je uit balans brengt. Soms moet je nu beslissingen gaan nemen over hoe je je leven anders in wil richten en organiseren. De belangrijkste reden om ‘in balans’ te zijn tijdens je zwangerschap is dat je daarna met vertrouwen de nieuwe levensfase in kunt gaan. Coaching kan je daarbij helpen en biedt je handvatten bij het doorvoeren van veranderingen.

  Meer info over trescoaching

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard