1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Bente is back en borstvoedingsvoorlichting

  Gepubliceerd op: 8-23-2021Bewerkt op: 8-23-2021
  Verloskundigenpraktijk Verloskees Gepubliceerd op: 8-23-2021Bewerkt op: 8-23-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk Verloskees
  Verloskunde student Bente loopt weer stage bij Verloskees en komen weer nieuwe voorlichtingen aan.

  Hoi iedereen,

  Vanaf volgende week loopt derdejaars verloskunde student Bente weer stage bij verloskees. Hieronder stelt ze zich voor:

  Hoi! Ik ben Bente, 20 jaar oud en ik ben 3e jaars student aan de verloskunde academie in Groningen. Vanaf 30 september kom ik 7 weken stage lopen bij Verloskees. Ik heb er enorm veel zin in en kijk uit naar de leermomenten. Tijdens mijn vorige stage bij Verloskees heb ik voor het eerst mogen zien en ervaren hoe bijzonder de verloskunde is. Het was voor mij een bevestiging en verruiming van ideeën die ik had over dit vak. Ik sta dan ook te popelen om tijdens deze stage weer nieuwe dingen te mogen leren en zwangeren en partners te leren kennen. Tijdens mijn stage loop ik met Anna en Marije mee tijdens het spreekuur, de kraamvisites en bevallingen. Uiteraard alleen na toestemming van jullie, als je niet wil dat ik er bij ben, laat het alsjeblieft weten. Heel graag tot gauw! Helaas lukt het niet om haar foto te uploaden hier, wil je bente bekijken? Ga dan naar onze facebook of instagrampagina.

  Op woensdagmiddag 1 sept hebben we in onze wachtkamer weer borstvoedingsvoorlichting om 15.30. Lactatiekundige Geerte van den Broek zal in ongeveer 1,5 uur alles vertellen wat belangrijk is om te weten als je borstvoeding wil geven. Het kost 2,50 p.p. en opgeven kan via je verloskundige of even mailen naar info@verloskees.nl.

  De volgende bier, bitterballen en bevallingen voorlichting (voor partners in de kroeg) zit alweer bijna vol op 14 september. De keer daarna is 7 december. Daar is nog plek zat, leuk!

  Fijne dag voor nu, groetjes Marije, Anna en Joyce

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard