1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Tevredenheidsonderzoek

  Gepubliceerd op: 3-29-2023Bewerkt op: 3-29-2023
  House of Birth (oud) Gepubliceerd op: 3-29-2023Bewerkt op: 3-29-2023
  Geschreven door: House of Birth (oud)
  Vanuit de regio Rotterdam zijn wij benieuwd hoe jij straks terugkijkt op de zorg die je hebt gekregen vanuit alle zorgverleners in je zwangerschap.

  Lieve zwangere,

  Vanuit de regio Rotterdam zijn wij benieuwd hoe je straks na de bevalling terugkijkt op de zorg die je hebt gekregen vanuit alle zorgverleners rondom je zwangerschap. Bieden wij wat je als client nodig hebt? Of zijn er verbeterpunten? Landelijk is afgesproken dat hiervoor dezelfde vragenlijst gebruikt wordt: de PREM geboortezorg.

  Na de bevalling krijg je deze lijst aangeboden. Het is een korte vragenlijst met 14 meerkeuzevragen over wat belangrijk is geweest voor jou en zinvol is voor de zorgverlener. We stellen vragen over ervaringen met de zorg, voor elk van de organisaties waarvan zorg is ontvangen: de verloskundigenpraktijk, het ziekenhuis en de kraamzorgorganisatie. Daarnaast vragen we naar verbeterpunten en complimenten. Tot slot bevat de vragenlijst een aantal achtergrondvragen, zoals leeftijd, plaats van bevalling etc.

  Alle informatie wordt anoniem verwerkt.

  Hoe werkt het? Wij geven je email adres door aan Perined (een onafhankelijk onderzoeksbureau), waarvan je dan een mailtje krijgt om de vragenlijst in te vullen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het dan weten met een mailtje naar: grow@houseofbirth.nl.

  Meer informatie? Kijk dan op de website van kennisnet geboortezorg. Je kan ons ook altijd even mailen met vragen naar de grow@houseofbirth.nl

  Liefs, het team van House of Birth

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard