Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

update Corona

Verloskundig Centrum Groei

, 1 September 2021 18:22Laatste update op: 1 September 2021 18:24

Hopelijk heeft iedereen een fijne vakantie (gehad)

Beste zwangeren en partners,

Inmiddels zijn de scholen weer begonnen en zijn de meesten weer terug van vakantie. Hopelijk heeft iedereen even lekker kunnen ontspannen en voor wie nog gaat een heel fijne vakantie!

Omdat we merken dat ook bij ons weer een lichte toename is van besmettingen, willen we iedereen die terugkomt van vakantie vragen zich te laten testen en voor ons allemaal blijft natuurlijk gelden dat we ons blijven houden aan de basisregels.

Kom dus niet als je klachten hebt als hoesten, niezen, koorts en neusverkoudheid (hoe licht ook), maar laat je testen en bel ons. Kom zo veel mogelijk alleen, als je iemand meeneemt moet deze natuurlijk ook klachtenvrij zijn. Houdt 1,5 meter afstand van elkaar en draag een mondneuskapje wanneer je naar de praktijk komt.

Omdat we nog steeds vragen krijgen over vaccinatie tegen Corona in de zwangerschap verwijzen we je graag naar bijgevoegde link waarin duidelijk informatie staat die je hopelijk kan helpen een keuze te maken om wel of niet te vaccineren. https://deverloskundige.nl/nieuws/artikel/keuzehulp-vaccineren/464

Blijf gezond en lieve groet van ons allemaal bij Groei

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard