1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Avondklok

  Gepubliceerd op: 1-22-2021Bewerkt op: 1-22-2021
  Verloskundigenpraktijk aan de Schie Gepubliceerd op: 1-22-2021Bewerkt op: 1-22-2021
  Geschreven door: Verloskundigenpraktijk aan de Schie
  Wat te regelen ivm avondklok?

  Beste zwangere,

  Zoals je wellicht uit de media hebt vernomen is vanaf aankomende zaterdag 23 januari tot tenminste dinsdag 9 februari tussen 21.00u ’s avonds en 4.30u ’s ochtends de avondklok van kracht. Dit betekent dat iedereen tussen die tijden dient binnen te blijven.

  Verloskundigen zijn echter vrijgesteld van de avondklok en onze zorgverlening zal niet anders zijn dan je van ons bent gewend. Onze spreekuren zullen doorgaan. Ook voor het hartjesspreekuur op dinsdagavond kun je je inschrijven. Voor spoed en bevallingen blijven wij in de avonduren en ’s nachts gewoon bereikbaar. Mocht je naar het ziekenhuis moeten dan is dit ook gewoon mogelijk. Wel is het noodzakelijk dat je in de nacht in geval van nood een formulier bij je hebt waarop je aangeeft dat je dringend medische hulp nodig hebt. Deze is te downloaden via https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/documenten/formulieren/2021/01/21/formulier-eigen-verklaring-avondklok

  Wij willen jullie adviseren, zeker als je bijna gaat bevallen, dit formulier te printen (ook voor je partner) en klaar te leggen bij de spullen die je meeneemt naar het ziekenhuis. Mocht er iemand komen oppassen op evt oudere kinderen, dan dienen ook zij het formulier bij zich te hebben in de nacht, zij kunnen invullen dat iemand anders dringend hulp nodig heeft en daarbij een toelichting geven. Let op, iedereen is verantwoordelijk voor het printen en invullen van zijn eigen verklaring, heb je hulp nodig, laat het ons dan weten.

  Mocht je vragen hebben over de avondklok, laat ons dit dan weten, bij voorkeur via de mail.

  Wij hopen deze gekke tijden snel achter ons te kunnen laten en je weer normaal te kunnen ontmoeten.

  Verloskundigen aan de Schie

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard