1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Tom de Ouden - financieel adviseur

  Gepubliceerd op: 12-19-2017Bewerkt op: 1-24-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 12-19-2017Bewerkt op: 1-24-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Tom de Ouden (1979), financieel adviseur in Purmerend, waar ik samen met mijn collega een eigen kantoor heb. Als financieel adviseur help ik mensen bij het maken van financiële keuzes.

  Denk daarbij aan het kopen van een huis, het afdekken van risico's zoals arbeidsongeschiktheid en overlijden of het sparen voor kinderen. Het gaat vaak om belangrijke financiële beslissingen die soms lastig zijn om op eigen houtje te nemen.

  Ik heb altijd gewerkt met mensen en hun financiën. Eerst meer vanuit de rol van hulpverlener waarbij het mijn taak was om geldzaken op orde te brengen en te houden.
  Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als financieel adviseur. Ik richt me nu meer op belangrijke gebeurtenissen die nu eenmaal op je pad komen, zoals een huis kopen of het krijgen van kinderen. Gebeurtenissen die een forse financiële impact hebben.

  Ik heb zelf ook kinderen. Fantastisch! In het begin was het even wennen.
  Je bent ineens papa en je wilt natuurlijk dat alles goed is geregeld voor je gezin. Dan is het wel fijn dat je iemand hebt die je daar in kan begeleiden en helpt om de juiste keuzes te maken.
  Wat gebeurt er als je zonder werk komt te zitten? Wat gebeurt er als jij of je partner komt te overlijden? Kan je dan nog wel in je huis blijven wonen en waar heb je dan allemaal recht op?
  En wat kan je zelf doen om ervoor te zorgen dat het goed is geregeld?

  Dat soort vragen zijn voor mij de trigger geweest om dit mooie vak uit te gaan oefenen. Ingewikkelde zaken op een begrijpelijke manier uitleggen en passende oplossingen daarvoor bieden. Zorgen dat je financiële rust hebt in je hoofd zodat je volop kunt genieten van het leven!

  Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard