img
img

Tess Koning Löwenhardt - HypnoBirthing

Hoi! Ik ben Tess, een creatief, veelzijdig, intuïtief, zorgend en enthousiast mens. Samen met mijn lieve man, Chris en prachtige dochter, Midori, woon en werk ik als HypnoBirthing® docent (en filmmaker) in Amsterdam.

Ik zie gelukkig veel vrouwen om me heen die op zoek zijn naar fijne, zachtere manieren om je voor te bereiden op de geboorte. Die hun baby op een rustige manier willen verwelkomen. En met hen ontdekte ik Marie Mongan's HypnoBirthing.

Ooit was ik zo bang voor een bevalling en de pijn die daar volgens velen bij zou moeten horen, dat ik dacht 'liever helemaal niet'! Toen leerde ik mijn huidige man kennen, niet veel later wisten we dat we ooit samen een kindje wilden. En dus wist ik dat er iets moest gebeuren.

Ik herinnerde me dat ik rond mijn achtste op TV een vrouw in hypnose had zien bevallen, die vrouw was geheel PIJNVRIJ maar was wel gewoon bewust aanwezig tijdens de geboorte. Daar moest ik naar op zoek. Ik ontdekte HypnoBirthing, en ook al kan ik niet garanderen dat jij pijnvrij zult bevallen, ik weet zeker dat een cursus zal bijdragen aan een zachte, prettige geboorte waarbij jij en je gezin de regie voeren.
Ik bekeek geboortes op Youtube, ik raad jou aan ook te gaan kijken, zo kan het dus echt ook gaan.

De geboorte van mijn dochter Midori was bijzonder, rustig, fijn en leek in niks op de verhalen die ik had gezien en gehoord.

Na deze ervaring, toen ik wist hoe veel ik aan de cursus heb gehad, wist ik het zeker: Dit wil ik doen! Ik wil andere vrouwen op hun lichaam laten vertrouwen, hen ondersteunen in hun zelf-hypnose, ze in hun kracht laten staan en samen met hun baby en partner de geboorte ervaring helpen creëren die zij willen.

Dit wil ik ook voor jou doen. Mail of bel me gerust met eventuele vragen, twijfels of opmerkingen. Hopelijk tot snel, dan zien we samen uit naar de komst van jullie kindje en een fijne geboorte.

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!