1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Menno Vervloet

  Gepubliceerd op: 11-23-2018Bewerkt op: 10-13-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-23-2018Bewerkt op: 10-13-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Menno Vervloet, directeur van Sterre Kinderopvang KDV luchtkasteel. Ik ben werkzaam sinds 2018 voor deze organisatie

  Over mij

  Ik voel mij heel betrokken bij het Luchtkasteel en ‘onze’ kindjes en doe mijn werk met veel passie en plezier. Samen met mijn collega’s doe ik er alles aan om een fijne en vertrouwde plek te bieden, waar je als ouder met een gerust hart je kindje achterlaat.

  Als directeur vind ik het belangrijk dat kinderen zich bij ons thuis voelen. Achter onze deur wacht dan ook een warme, huiselijke sfeer. Spelen en plezier staan voorop bij het Luchtkasteel

  Ouders

  Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede communicatie met ouders. Er is bijvoorbeeld altijd ruimte voor een praatje bij het brengen en halen en in onze App kun je als ouder lezen en zien wat je kind die dag heeft beleefd.

  Het Luchtkasteel is een gecertificeerde locatie voor Groene Kinderopvang (kwaliteitsmerk Groen Cement).

  Natuur

  Gelegen in een bosrijke, groene omgeving zijn we bewust bezig met de omgeving en de natuur. De kinderen spelen elke dag buiten in onze grote ontdektuin. Dit heeft veel voordelen, zo stimuleert buitenspelen de ontwikkeling van motorische vaardigheden.

  Voeding

  Ook gezond eten vinden we belangrijk. We kiezen zoveel mogelijk voor biologische en volkoren producten en bieden zo een gevarieerde fruithap, verantwoorde lunch en gezond tussendoortje.

  Baby's

  Baby's krijgen bij ons speciale aandacht. Onze vaste pedagogisch medewerkers verzorgen kindjes met liefdevolle aandacht en warmte, waardoor zij zich geborgen voelen. We knuffelen en zingen veel en bij het slapen en eten volgen wij het schema van thuis. Ook de kleintjes gaan gezellig mee naar buiten: genieten van de frisse boslucht of lekker spelen op het gras.

  Meer weten over het Luchtkasteel? Kom eens kijken! Bel of e-mail mij voor een afspraak.

  Contactgegevens

  Menno Vervloet Locatiedirecteur
  Vestigingsplaats: Rijen
  Website Luchtkasteel: www.sterrekinderopvang.nl/luchtkasteel
  E-mailadres: menno.vervloet@tangentkonderopvang.nl
  Telefoonnummer: 06-10745488

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard