img

Teddy Roorda

Lactatiekundige IBCLC in Culemborg

Sinds 2012 ben ik werkzaam als lactatiekundige IBCLC. Ik werk in het Erasmus MC in Rotterdam o.a. met ouders van (extreem) prematuur geboren kinderen. Daarnaast doe ik huisbezoeken in de wijde omgeving van Culemborg. Het is mijn missie dat moeders hun borstvoedingsdoelen kunnen halen, ook als het soms even tegen zit.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Ik ben geboren in 1964 en zelf moeder van drie (bijna) volwassen kinderen. Ik heb mijn kinderen borstvoeding gegeven. Na de geboorte van de jongste kwam ik in contact met de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en volgde daar een opleiding om andere moeders te begeleiden. Ik heb vele jaren in Culemborg de Borstvoeding Support Groep geleid. In 2010 ben ik de opleiding tot lactatiekundige gaan doen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Een lactatiekundige IBCLC biedt zorg en begeleiding aan (a.s.) ouders en hun baby’s bij het geven en krijgen van borstvoeding. Borstvoeding geven en krijgen is een natuurlijk proces en zal meestal vanzelf goed verlopen. Goede informatie draagt ertoe bij dat moeder en kind zo veel mogelijk gemak en plezier aan de borstvoedingsperiode beleven. Soms zijn er echter situaties die wat meer zorg en aandacht vragen van een liefdevolle professional. De hulp en steun van de lactatiekundige kan dan net zijn wat je nodig hebt. Lactatiekundigen IBCLC zijn speciaal opgeleid om te kunnen adviseren bij probleemsituaties rondom borstvoeding.

Het is mijn missie om jou te begeleiden bij het halen van jouw borstvoedingsdoel(en).

Voor meer informatie over lactatiekundigen en lactatiekundige zorg verwijs ik je graag naar de website van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL)

Contactgegevens:

Naam: Teddy Roorda
Vestigingsplaats: Culemborg.
Website: www.teddyroorda.nl
Telefoonnummer: 06-40236610
Mailadres: borstvoeding@teddyroorda.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!