img

Marlinda Roes - lactatiekundige

Ik ben Marlinda Roes, lactatiekundige. Op verschillende locaties geef ik, samen met een kraamverzorgende, informatiebijeenkomsten voor aanstaande ouders. Een goede voorbereiding op borstvoeding is het halve werk!

Ik ben getrouwd met Pascal en wij wonen in Braamt. We hebben vier prachtige kinderen, drie dochters en een zoon.

Al vanaf 1997 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Naast mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als lactatiekundige bij Naviva kraamzorg.

Een lactatiekundige IBCLC geeft jullie professionele begeleiding bij borstvoeding. Of het nou om het aanleggen, de melkproductie, het kolven of iets anders gaat. Ook in bijzondere situaties kun je bij de lactatiekundige IBCLC terecht. Bijvoorbeeld wanneer je baby te vroeg geboren is, je baby niet snel genoeg groeit, je baby ziek is of jij ziek bent.

Ik kom bij je thuis wanneer de borstvoeding niet gaat zoals je zou willen. Een lactatiekundige luistert naar je, analyseert jouw situatie, observeert hoe jij borstvoeding geeft en baseert daarop een deskundig advies. Hoe sneller je moeilijkheden met de juiste adviezen aanpakt, hoe eerder jullie samen kunnen genieten. Dit met respect voor iedereen en een nuchtere kijk op het geven van borstvoeding.

Ik ben alle dagen telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 20:00 uur. Wanneer ik de telefoon niet opneem, spreek dan een voicemailbericht in of stuur een appje. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Voor informatie over borstvoeding, kolven, een informatiebijeenkomst of andere vragen neem gerust contact met mij op.

Contactgegevens:

Marlinda Roes
Vestigingsplaats: Braamt
www.lactatiekundigenpraktijkmama.nl
06-23499935
lactatiekundigenpraktijkmama@gmail.com

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!