img
Kanaal: Yoga TV
In deze gratis basiscursus zwangerschapsyoga nemen we je mee in een serie oefeningen die tijdens de zwangerschap zorgen voor meer ontspanning en rust. Precies wat jij nodig hebt in deze periode van veranderingen. De zwangerschap kan een heftige periode zijn waarin er veel van je lichaam gevraagd wordt. Tijdens deze lessen leer jij je grenzen herkennen en kom je dichter bij jezelf te staan. De zwangerschap is geen periode waarin je over je grenzen heen moet gaan. Leren luisteren naar je lichaam is daarom belangrijk. In deze serie leer je mediteren, diverse ontspanningsoefeningen, houdingen om stabiliteit en mobiliteit te verbeteren en ademhalingsoefeningen. Zo blijf je tijdens de zwangerschap in contact met jouw lichaam en je kindje.

Mariska de Blieck - yogadocent

Hey wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn voorstel pagina. Ik ben Mariska de Blieck - Flying Yogi, een levensgenieter met spierballen en vrouwelijke rondingen.

Over mij

Yoga is mijn absolute passie en er is niets mooiers dan deze passie te delen. Les geven doe ik sinds mijn eerste afgeronde yoga teacher training in 2014. Toen ik in 2018 zwanger werd heb ik mij helemaal verdiept in alles wat met zwanger zijn en bevallen te maken had. Ik heb boeken verslonden en meerdere cursussen gevolgen.

Toen mijn zoontje Boris anderhalf was en ik weer wat meer ruimte kreeg heb ik als kers op de taart een docenten opleidingen gevolgd voor zwangerschapsyoga. Mijn lessen kenmerken zich als persoonlijk en down to earth. Het belangrijkste is dat je de houding voelt en er rustig in kan blijven ademen. Ik geef vaak alternatieven om de houding zachter te maken of juist zwaarder, als dat is wat je nodig hebt.

Waarom heet ik Flying Yogi?

Naast mijn werk als stewardess heb ik geen eigen yoga studio maar ‘’vlieg’’ van de ene naar de andere locatie in Noord-Holland om lessen te geven. Ik volgde in binnen- en buitenland yoga opleidingen. Buiten zwangerschapsyoga geef ik les in verschillende yoga stijlen als Yinyasa, yin en yoga nidra.

Wil je live een les van mij volgen of na je zwangerschap doorgaan met yoga, kijk dan op mijn website flyingyogi.nl

Contactgegevens:

  • Mariska de Blieck Flying Yogi
  • Alkmaar
  • www.flyingyogi.nl
  • info@flyingyogi.nl
  • 0641031313
Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!