img

Maartje Goldsmits

Fotografe Echt

Mijn naam is Maartje. De geboorte van mijn zoon Joep en zijn lastige start deden mij in 2010 besluiten het roer om te gooien en te kiezen voor mijn allergrootste passie: de camera. Een match made in heaven. De foto’s van Maartje Maakt vertellen een verhaal, waarin geen enkel detail ontbreekt. Beelden die blikken vangen en niet meer loslaten.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Maartje heeft een enorme klik met kinderen en wat misschien nog wel veel belangrijker is, kinderen ook met haar. Ze voelen zich al heel snel op hun gemak in de studio. Dit komt door de fijne sfeer, maar zeker ook door de omgang van Maartje met baby’s en kinderen, die zich meer dan welkom voelen door het warme onthaal van Maartje, de rust die ze uitstraalt, haar kunde en de vele attributen die ouders en kinderen erg aanspreken.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Omdat Maartje kinderen niet dwingt om op de foto te gaan, voelen ze zich al snel begrepen en thuis. Het fotograferen gaat spelenderwijs en kinderen hebben ook hun inbreng en mogen hun creatieve ideeën ook ten uitvoer brengen tijdens de shoot. Voor een newbornshoot Maakt Maartje mooie settings klaar, haar rust en kundige blik zorgen voor de mooiste resultaten. Eigenlijk is er maar een manier om een goed beeld te krijgen van Maartje Maakt. En dat is door gewoon een keertje langs te komen. Kennismaken met Maartje Maakt? Hartstikke leuk!

De fotostudio
De fotostudio van Maartje Maakt ziet er aan de buitenkant uit als een knus, gezellig, klein pandje aan de Houtstraat, onderdeel van een langgevel boerderij. Na binnenkomst zijn de meeste mensen blij verrast, want buiten knus en gezellig is het van binnen alles behalve klein.

Zo zie je in eerste instantie veel attributen staan. Van menig fauteuil tot oude ladder, van fietsjes en een vintage step tot een oude houten bank, van een schommel aan het plafond tot een vintage poppenwagen en nog veel meer! En niet te vergeten de nodige prinsessenjurken (voor meisjes) om als een echte prinses op de foto te kunnen gaan.

Buiten de vele attributen is meteen te zien dat er verschillende soorten wanden en achtergronden zijn. En dat klopt, het zijn er wel 11! Voor iedere stijl is er wel een passende achtergrond, of je nu van heel strak of juist van romantisch of vintage-retro houdt. Zo kun je kiezen uit een witte of zwarte achtergrond, een achtergrond in betonlook, oude houten deuren die afbladderen, een crème behang met roze bloemetjes, een retro roze, retro blauwe en retro bruine achtergrond!

In het achterste gedeelte van de studio bevindt zich een grote tafel met vele stoelen, om onder het genot van een kopje koffie of thee het een en ander te bespreken. De voorliefde van Maartje voor oude spullen is ook hier zichtbaar. Een kopje koffie krijg je hier in een oud kopje met schoteltje en oude kastjes uit een laboratorium waar een kast omheen is gebouwd en een oude toonbank dienen voor opslag van de vele spullen die Maartje om zich heen heeft verzameld.

Nieuwsgierig geworden?
Kom snel eens binnen wandelen of maak een afspraak voor zo'n toffe shoot!

Maartje Maakt
Houtstraat 63A
6102 BE Echt
T 06-412 571 92
E maartje@maartjemaakt.nl
W www.maartjemaakt.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!