img

Irene Tepper Hagens

Aditi Yoga&Massage in Rijswijk/Delft

Ik ben Irene Tepper en zelf moeder van twee prachtige dochters. Ik geef met ontzettend veel plezier yogalessen aan zwangeren in mijn yogastudio aan huis. Het is mooi om een nieuwe moeder te begeleiden tijdens haar zwangerschap naar de bevalling toe.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Saswitha Yoga & Wijsbegeerte in Bilthoven. In deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het geven van zwangerschapsyoga en ook in het geven van (zwangerschaps) massages.

Tijdens mijn lessen zijn we heel praktisch bezig met onder andere yogahoudingen om het lichaam soepel en sterk te houden, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Verder vertel ik veel over zwanger zijn, de bevallingsfasen en de periode na de bevalling. We leren over ‘Overgave’, ‘Ontspanning’ en ‘Kracht’, drie hele belangrijke termen voor een fijne zwangerschap en bevalling.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Ik geef ook partnerlessen om de aanstaande vaders van informatie te voorzien. Als er een aantal moeders zijn bevallen, komen ze na 8 weken terug bij de Mama&Baby yogales, waarin we onder andere de babymassage gaan leren. De yogalessen die ik geef worden als heel gezellig en leerzaam ervaren.

Contactgegevens

Naam: Irene Tepper-Hagens
Beroep: Yogadocente
Naam bedrijf: Aditi Yoga & Massage
Gevestigd: Rijswijk/Delft
Website: www.aditi-yoga.nl
Telefoonnummer: 06-41380232

E-mail: info@aditi-yoga.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!