img

Irene - blogster op Zwangerenportaal

Hoi, ik ben Irene. Een week voordat we in ons nieuwe huis trokken, kreeg ik een positieve zwangerschapstest! In mijn blogs neem ik je wekelijks mee in mijn drukke, nieuwe leven.

Twee jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit dan nu. Ik was vrijgezel en had mijn eigen koophuisje in Utrecht. Toen ik Peter ontmoette wisten we meteen dat we bij elkaar hoorden. Na een jaar besloten we dat we graag een kindje wilden en toen vond ik het ook wel handig dat ik bij hem in zou trekken. We besloten om mijn huis te koop te zetten en een huis te zoeken in Alkmaar.

Toen we ons droomhuis hadden gevonden ging alles rap; mijn huis werd verkocht, we zijn direct een flinke verbouwing gestart en hebben de hele zomer flink geklust. Een week voordat we in ons nieuwe huis trokken, kreeg ik een positieve zwangerschapstest! Letterlijk en figuurlijk een nieuw leven!

Een druk leven, want ik reis drie dagen in de week naar Den Haag. Daar werk ik als productonderzoeker. En daarover schrijf ik artikelen voor een tijdschrift en website. Het is een fantastische, maar behoorlijk drukke baan met veel deadlines en regelmatig tripjes naar het buitenland. Daarnaast cross ik het hele land door, want mijn familie en vrienden wonen van Groningen tot Delft.

Toen ik ontdekte dat ik zwanger was, ben ik meteen als een idioot gaan googelen naar ‘lotgenoten’. Het lijkt me daarom ook erg leuk om met mijn blogs andere dames herkenning te bieden of te inspireren. En daarnaast vind ik het vooral erg leuk om te schrijven en ook voor mezelf een naslagwerk te hebben van deze bijzondere periode.

Volg je me in mijn wekelijkse avonturen als zwangere dame in een druk, nieuw leven? En laat je dan ook een berichtje achter hoe de week bij jou verlopen is? Dat lijkt me super!

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!