img

Stichting Kinderopvang Beverwijk

Kinderopvang in Beverwijk

SKOV kinderopvang biedt professionele kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar in Beverwijk e.o. Het spelende kind staat in de opvang centraal.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Wij zorgen dat kinderen met plezier naar de opvang komen en optimaal binnen en buiten kunnen spelen. Wij beschouwen spel als het fundament van de ontwikkeling van elk kind en hebben veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Ons team zet zich enthousiast in voor het welzijn van de kinderen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

De SKOV bestaat uit de kinderdagverblijven Puk en Baloe en uit twee buitenschoolse opvang locaties: Kolderzolder en Arena. De opvang vindt plaats in sfeervolle en kindvriendelijke accommodaties met grote groepsruimtes en speelruimtes. Alle locaties hebben prachtige inspirerende natuurtuinen. Skov heeft hiermee, als enige in de regio, het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald.

Sfeerbeelden

De locaties liggen centraal in Beverwijk en zijn prima met de auto bereikbaar. Kinderdagverblijf Baloe ligt aan een van de toegangswegen naar de nieuwbouwwijk Broekpolder. Kinderdagverblijf Puk en de buitenschoolse opvanglocaties liggen in het centrum van Beverwijk, aan het Moensplein.

De SKOV biedt opvang van hoge kwaliteit. We werken met betrokken, deskundige medewerkers waarbij taken en verantwoordelijkheden duidelijk omschreven zijn. We gaan respectvol met elkaar en met onze klanten om, en zetten ons met enthousiasme in voor het welzijn van de kinderen.

Het spelende kind staat bij ons centraal!

Meer informatie vind je op: www.skovbeverwijk.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!