img

David Borman - aanstaande-vaderdeskundige

Ik studeerde in 1999 af als verloskundige en heb als waarnemer in de thuispraktijk gewerkt en als klinisch verloskundige in twee regionale ziekenhuizen en sinds 2006 in het UMC Utrecht. Daar werkte ik ook als research-verloskundige, stagebegeleider, onderwijsverloskundige, verloskundig opleider en als implementatiemedewerker en regiovoorzitter van de PAN. Sinds 2009 ben ik na een opleiding ook werkzaam als trainer, waarbij ik me richt op het helpen van aanstaande vaders (partners).

In 2008 en in 2012 werd ik vader van twee dochters en ontdekte op die manier de andere kant van het vader worden. De kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen die ik als verloskundige, trainer en vader opdeed, alsmede de ervaringen van aanstaande en nieuwe vaders, zijn verwerkt in de cursus die ik heb ontwikkeld.

In 2013 heb ik een boek gepubliceerd onder de titel Aanpakken voor Aanstaande Vaders, wat los van de cursus of ernaast gebruikt kan worden. Inmiddels is het boek toe aan de 4e druk en heeft een 4,7/5 sterren bij Bol.com gekregen, waar het ’t best verkochte boek met onderwerp ‘aanstaande vaders’ is!

www.vadercursus.nl – info@vadercursus.nl – 06-44435019

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.
Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!