img

Carlien Langelaan

Gastouderbureau Kroostopvang

Ik ben de oprichter en eigenaar van Gastouderbureau Kroostopvang BV en mede-eigenaar van de Kroost Groep BV, samen met Monique Tekstra. Sinds 1 januari 2016 ben ik ook de trotse eigenaar van Gastouderbureau LoKoWo BV.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Wie ben ik?

Ik ben moeder van drie meerderjarige, maar nog geen volwassen zonen, waarvan er twee nog thuis wonen en eentje al uitgevlogen is. Ooit ben ik mijn carrière gestart als boekhouder, ik heb mij laten omscholen tot verpleegkundige niveau 5 en ben bij toeval in de kinderopvang terecht gekomen, waar mijn passie bleek te liggen.

Failed to render custom element: Button.
Template "elements/Button.html.twig" is not defined.

Wat doe ik?

Ik ben de oprichter en eigenaar van Gastouderbureau Kroostopvang BV en mede-eigenaar van de Kroost Groep BV samen met Monique Tekstra.
Sinds 1 januari 2016 ben ik ook de trotse eigenaar van Gastouderbureau LoKoWo BV.
Ik zet mij in voor professionalisering van de kinderopvang als bestuurslid van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Daarvoor heb ik jaren de belangen van de gastouderopvang behartigd als voorzitter van de Vereniging GastOuderBranche.
Bij Kroostopvang ben ik verantwoordelijk voor het algemene beleid, pedagogisch beleid, personeelsbeleid, financiën en marketing.

Kinderopvang nodig?

Heb jij kinderopvang nodig omdat je na jouw bevalling toch weer aan de slag wilt?
Dan is het fijn dat je tot zover gekomen bent met lezen. Want gastouderopvang is bewezen de beste vorm van kinderopvang voor baby’s. Gastouderopvang is niet alleen heel kleinschalig, maar jouw baby heeft gedurende de week ook altijd dezelfde verzorger (lees gastouder). Geen opvang in een groep met 9 baby’s en drie verschillende pedagogisch medewerkers per dag. Gastouderopvang is rustiger en daarmee de beste kinderopvang voor jouw baby. En dat is wat jij wilt en wat wij jou en jouw baby gunnen: de beste kinderopvang. Wil je informatie, een oriënterend gesprek of vrijblijvend een keer bij een gastouder kijken? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Zelf gastouder worden?

Wanneer je besloten hebt om niet terug te keren op jouw werk na de geboorte van jouw baby, heb je geen kinderopvang nodig. Alles wat je dan tegenkomt over kinderopvang, sla je over, want dat is immers op jou niet van toepassing.
Maar lees hier vooral even verder.
Want heb je er weleens aan gedacht zelf kinderopvang aan te bieden? Gewoon bij jou thuis, je kunt dan gelijk voor jouw eigen kindje zorgen én je hebt toch nog inkomen. En misschien kom je erachter dat gastouder zijn, want daar hebben wij het over, jouw passie blijkt te zijn. Vele moeders met hele andere banen gingen jou voor en zij zijn nu succesvolle en professionele gastouders.

Je kunt niet zomaar gastouder worden, je moet daarvoor een korte opleiding volgen en aan wat eisen voldoen. Maar geen paniek, wij helpen je van A tot Z.
Lijkt jou dit wat? Wil je meer informatie of een keertje kennismaken met een gastouder om even de sfeer te proeven van zo’n gastouderopvang? Kijk dan op onze website en vraag informatie aan, of neem zelf contact met ons op.

Ik heb geen vaste werkdagen en -tijden. Je kunt mij bereiken bij voorkeur via de mail (carlien@kroostopvang.nl). Ik lees mijn mail enkele malen per dag, ook ’s avonds en in het weekend.

Contactgegevens:

Naam: Carlien Langelaan
Vestigingsplaats: Bekijk hier onze vestigingen.
Website: www.kroostopvang.nl
Telefoonnummer: 06-458 348 66
Mailadres: carlien@kroostopvang.nl

Bewaren:
Laat van je horen! Was dit waardevol voor jou?

Dagelijks handige info over jouw zwangerschap? Volg ons!